''Kao da su ti 22 godine''

Andrea Šušnjara potpuno je promijenila imidž pa se pohvalila novim izgledom, komentirale su je poznate kolegice!

Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) +0 Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Galerija

Andrea Šušnjara na Instagramu se pohvalila novom frizurom, a pratiteljima je pokazala kako izgleda sa šiškama.

Pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara, na Instagramu se pohvalila novim izgledom, a objavila je fotografiju iz frizerskog salona.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara Tko li je to? Andrea Šušnjara skriva s kim uživa na odmoru, no jedna snimka odala je kako ipak nije sama!

"22.02.2022.", napisala je Andrea, a odmah su joj na novi izgled reagirale i poznate kolegice iz hrvatskog javnog života. Žanamari Perčić, Nives Celzijus i Ecija Ivušić ostavile su joj emotikone srca, a pohvale je dobila i od brojnih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

"Super je", "Da uz datum i ti izgledas ko da ti je 22", "Ajme predivna si", "Frizura je super", "Wow", "Preslatka si", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Andrea je u razgovoru za In Magazin krajem prošle godine istaknula kako od 2022. ne očekuje mnogo, osim da bude bolja nego 2021., te je komentirala svoj ljubavni status. "Ma samo zdravlje si priželjkujem naravno i mrvicu sreće. A ljubav ako dođe, dođe, a ako ne dođe hvala Bogu, ima vrimena", rekla je onda.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) +2 Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Nekad i sad Žena čijoj su se ljepoti nekad svi divili uhvaćena u rijetkom izlasku, skriva se zbog operacija koje su joj potpuno izmijenile lice!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin +7 Dino Merlin - 4 Zanimljivosti Rijetki znaju tko je i kako izgleda sin Dine Merlina, očev je veliki ponos, no u javnosti se ne voli pojavljivati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene