A tek kad su se okrenule!

Njih hladnoća nije spriječila da pokažu baš sve, u potpuno prozirnim opravicama otputile su se u najstrašniju noć u godini!

Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) +1 Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Galerija

Anastasia Stassie Karanikolaou i Victoria Villarroel prerušile su se u seksi vampirice za zabavu povodom ovogodišnje Noći vještica.

Najbolje prijateljice Kylie Jenner, Anastasia Stassie Karanikolaou i Victoria Villarroel snimljene su kako stižu na privatnu zabavu povodom NoćI vještica odjevene kao seksi vampirice u Los Angelesu, a čini se kako im hladnoća nije nimalo smetala.

Pogledaj i ovo Anastasia \ Treba li joj to? Na prvi pogled ona je fantastična, na drugi potpuno plastična, a tek su joj 22

Djevojke su odlučile na sebi navući seksi čipkaste kostime ispod kojih su se jasno vidjele tangice i grudnjaci, a ogrnule su se tek laganim plaštom. U takvom izdanju privukle su poglede znatiželjnih prolaznika, ali i paparazze koji su ovjekovječili njihov izlazak.

23-godišnju Anastasiju na Instagram inače prati više od 10 milijuna koji je obasipaju lajkovima i komplimentima, no malo njih bi je prepoznalo da je na ulici sretnu bez šminke što najbolje dokazuju paparazzo fotografije.

Osim što obožava pozirati u seksi izdanjima bez suvišnih krpica, pa i potpuno gola, Stassie otvoreno govori o svojim plastičnim operacijama. Priznala je da povećala grudi, no i da je kasnije implantate zamijenila manjima jer su joj prethodni stvarali probleme.

Također je otrkila i da je stavljala filere u usne te objasnila da ljudi idu na kozmetičke zahvate kako bi se riješili svojih nesigurnost pa tako i ona. Inače, Anastasia je kći grčkog tajkuna Periklisa Nikolaosa Karanikolaoua, koji je dio poznate marketinške tvrtke World Financial Group.

S Kylie Jenner je prijateljica od 11. godine života, a djevojke često dijele zajedničke fotografije u seksi izdanjima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) +1 Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) Zanimljivosti Izgubila je sina i dečka su joj pronašli mrtvog nakon sado-maze igrice, a danas je u braku s jednom od najuspješnijih sportašica!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) +7 Demi Moore (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših, ali njezino lice već mjesecima izaziva lagano čuđenje: ''Da nisam vidjela naslov, ne bih znala da je ona''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene