Pogledajte video!

ZAVODLJIVA ANA Karamarkova supruga postala model!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo nije prvi modni angažman za atraktivnu Splićanku koja plijeni pozornost gdje god se pojavi.

Supruga bivšeg predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka snimila je editorijal za poznati modni brend.

Pogledaj i ovo showbuzz Modna poslastica Jadranka Sloković, Ella Dvornik i Ana Gruica našle se na modnoj pisti, sve je popratila Ana Karamarko

Ana Karamarko pažnju plijeni gdje god se pojavi, a ovog puta  spremno je pozirala ispred objektiva poznatog fotografa Severa Zolaka koji je na svom Instagramu objavio kratak video sa snimanja. Iza Zolaka je, inače, uspješna karijera koju je gradio u New Yorku surađujući s prestižnim modnim časopisima, a surađivati s takvim profesionalcem bilo je pravo zadovoljstvo za Anu Karamarko.

Vlasnica PR-agencije odlično se snašla na snimanju, a to ni ne čudi s obzirom na to da ovo nije prvi put da se Ana našla ispred fotoobjektiva. Iza nje je već editorijal za poznati talijanski brend, a zaštitno je lice i frizerskog salona kojeg je otvorila s partnericom Teom Matičević.

 

#Repost @maxmarazagreb with @repostapp ・・・ Maxmara & Ana fashionshooting @ana_gita #maxmarazagreb #maxmarasfilata #fallwinter2016

A video posted by Sever Zolak Photographer (@severzolak) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene