"Jao, al' gorite"

Splitska glumica u haljini na jedno rame istaknula atribute koji je krase, a pridružile su joj se i dobro poznate Hrvatice

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica - 7 +19 Ana Gruica - 6 Galerija

Ana Gruica Uglešić objavila je fotografije na kojima zavodljivo pozira na jednoj proslavi, a pridružile su joj se i prijateljice.

Ana Gruica Uglešić na svom je Instagramu objavila fotografiju za koju je dobila niz komplimenata, a na kojoj je istaknula sve svoje atribute i ljepotu.

Pogledaj i ovo Iris Livaja snimljene na Poljudu Iris Livaja bodrila je svog Marka u društvu još jedne poznate Splićanke, s kojom je veže i više od prijateljstva!

Ana na fotografijama zavodljivo pozira u uskoj haljini na jedno rame koja joj pristaje kao salivena. Na nekima su joj se pridružila i dobro poznata lice poput Viktorije Đonlić Rađe, supruge našeg umirovljenog košarkaša Dine Rađe, i splitske fotografkinje Sonje Dvornik.

"Našle smo mi di ćemo se slikat. Iako slavljenika nigdje na vidiku. 😂
Hvala, Petra Andabaka i Denis Biberon, na savršenom partiju, ali savršenom! Sve vam cvalo i dalje", napisala je Ana uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

"Jao, al' gorite", "Jako zgodna i lijepa", "Zgodne ste i seksi", "Zvijeri moja", "Ufffff, a uživo tek", neki su od komentara koje je dobila.

Ana je nedavno proslavila 40. rođendan, u krugu obitelji i prijatelja, a dio atmosfere podijelila je na Instagramu. Proslavu je organizirala u stanu koji je posebno ukrasila za tu prigodu, pazeći na svaki detalj, a za dobru atmosferu pobrinuo se DJ kojeg je angažirala.

Među poznatim uzvanicima našla se i splitska fotografkinja Sonja Dvornik, a zabavu nije propustio ni Anin suprug Boran Uglešić.

Ana i Boran u sretnom su braku od 2018. godine, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Wang - 1 Vera Wang - 2 Vera Wang - 4 Vera Wang - 3 +19 Vera Wang - 7 Nekad i sad Rijetki vjeruju da ima 73 godine i čude se njenoj mladolikosti, ali sada je pokazala kako stvarno izgleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i sin Aleksandar Severina - 6 Severina - 5 Severina - 10 +25 Severina - 4 Celebrity Severina objavila predivan video sa sinom, koji je izrastao u njezinu sliku i priliku: "Sve što imam to si ti..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene