Opustila se ekipa

Zgodna splitska glumica pokazala kako je proslavila rođendan, pazila na svaki detalj, a među gostima bila i Livajina Iris

Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 4 Iris Livaja Ana Gruica - 7 Ana Gruica - 6 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 3 Ana Gruica i Iris Rajčić +21 Ana Gruica i Iris Rajčić - 4 Galerija

Ana Gruica Uglešić proslavila je 40. rođendan, a na svom je profilu na Instagramu pokazala kako je izgledalo slavlje koje je organizirala u stanu.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić proslavila je 40. rođendan u krugu obitelji i prijatelja, a dio atmosfere podijelila je na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ana Gruica ''ali uvjet je...'' Ana Gruica Uglešić o odnosu s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem: ''Znam se šaliti i reći, ako želite raditi posao neopterećeno...''

Ana je proslavu organizirala u stanu koji je posebno ukrasila za tu prigodu, pazeći na svaki detalj, a za dobru atmosferu pobrinuo se DJ kojeg je angažirala. Na snimkama koje je Ana podijelila u pričama na Instagramu među gostima se vidi i supruga našeg nogometaša Marka Livaje, Iris koja u jednom trenutku maše njegovim dresom.

Među poznatim uzvanicima našla se i splitska fotografkinja Sonja Dvornik, a zabavu nije propustio ni Anin suprug Boran Uglešić.

Ana i Boran u sretnom su braku od 2018. godine, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević - 4 Dea Đurđević - 2 Dea Đurđević - 1 Dea Đurđević - 3 +16 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Srpskoj voditeljici autobus je otkinuo ruku, a nakon 22 operacije dogodilo joj se ono nemoguće!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić - 3 +25 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić osvanula u haljini s nikad dubljim dekolteom s kojeg nije bilo lako skinuti pogled: "Najljepša na svijetu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene