''Kunem se!''

Ana Gruica razuzdala se u izlasku u zavodljivoj haljini pa pokušala uvjeriti pratitelje u jedno

Ana Gruica - 5 Ana Gruica - 5 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 7 Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 4 Ana Gruica - 6 Ana Gruica - 3 Ana Gruica i Iris Rajčić - 4 Ana Gruica i Iris Rajčić - 2 Ana Gruica i Iris Rajčić - 1 Ana Gruica +21 Ana Gruica Galerija

Ana Gruica pokazala je vitku figuru u uskoj haljini tigrastog uzorka i istaknula dekolte pa otkrila da se lako razuzda nakon čaše vina.

Ana Gruica svoje pratitelje počastila s dvije nove fotografije na svom Instagram profilu pa otkrila kako izgleda prije i poslije jedne čaše vina.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Gruica - 1 ''kad da svoj znak...'' Ana Gruica otkrila jedinu želju za 2024. godinu: ''Dajemo sve od sebe, čak i u doslovnom smislu, ali Bog dijeli karte tako kako dijeli...''

Svojom vitkom figurom pohvalila se u uskoj haljini tigrastog uzorka koja je istaknula i njen dekolte, a ogrnula se crnom jakom koju je kasnije skinula s ramena.

Nasmijala je pratitelje usporedbom da su ovo dvije fotografije nastale prije i poslije jedne čaše vina pa ih upitala koja im se više sviđa.

''Nakon jedne čaše vina, samo jedne, kunem se. 23 sata i 20 sati, 1 ili 2?'' napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Ipak, njeni pratitelji fokusirali su se na njen fantastičan izgled pa je obasuli komplimentima.

''Žena predator'', ''Predivna kosa, ženstvena'', ''Ma tako tako'', pisali su.

Ana se često na društvenim mrežama voli pohvaliti isklesanim tijelom na kojem naporno radi cijele godine, a ima i diplomu s Kineziološkog fakulteta.

Što se tiče njezina privatnog života, od 2018. godine je u sretnom braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i suprug - 6 Lepa Brena i suprug - 5 Lepa Brena i suprug - 4 Lepa Brena i suprug - 3 +28 Lepa Brena i suprug - 1 Celebrity Lepa Brena na važnu prigodu u njenom životu stigla u prisustvu Djeda Božićnjaka koji je nosio neobičan poklon!

  1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana - 3 Princeza Diana - 2 Princeza Diana - 6 Princeza Diana - 4 +17 Princeza Diana - 1 Celebrity Princeza Diana rijetko se skidala iz obožavanih komada odjeće, ali nakon jednog događaja za njih više nije htjela čuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene