wow!

Nikad kraća minica Aleksandre Dojčinović istaknula je duge noge i savršenu liniju naše lijepe dizajnerice!

Aleksandra Dojčinović - 3 Aleksandra Dojčinović - 3 In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović - 3 Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) +0 Larry Namer i Aleksandra Dojčinović Galerija

Aleksandra Dojčinović se na jedinstvenom modno-filmskom programu pojavila u ultrakratkoj zelenoj minici, koja je savršeno istaknula njezine duge noge.

Modna dizajnerica i nagrađivana hrvatska poduzetnica Aleksandra Dojčinović iskoristila je priliku za izlazak te je uz poznata lica domaće scene pozirala fotografima.

Pogledaj i ovo Aleksandra Dojčinović kriju detalje o vezi Naša dizajnerica prvi put u javnosti otkako se doznalo da čeka dijete s Kolindinim bivšim suradnikom, istaknula je trbuščić u elegantnoj haljini

Dojčinović je pred fotografe stala u crnom elegantnom sakou, no svi su gledali u njezine duge noge, koje je istaknula ultrakratkom, upečatljivom zelenom minicom koju je sjajno kombinirala s crno-bijelim cipelama na visoku petu.

Osim što se redovito brine za stil poznatih Hrvatica, Aleksandra pazi i na svoju pojavu u javnosti, a njezin jednostavni, elegantni stil već je uvelike poznat.

Osim Aleksandre, pred fotografe su iste večeri stale bivša Miss Hrvatske Branka Bebić Krstulović te modna agentica Tihana Harapin Zalepugin. Dame su bile na jedinstvenom modno-filmskom programu Très chic Haute Couture, u sklopu kojeg su premijerno prikazani filmovi "Spencer" te "Visoka moda".

Aleksandra je ovom prigodom predstavila posebno redizajnirane Lei Lou bestsellere kako bi bili što vjernija reinterpretacija statement modela triju najvećih svjetskih modnih kuća, Guccija, Chanela i Diora, a čije se priče direktno ili indirektno protežu kroz svaki od filmova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene