Moderan odnos

Njezin slavni otac umire od srama svaki put kad ona objavi golu fotku, ali plavuša bujnih grudi ne prestaje provocirati

Ireland Baldwin (Foto: Instagram) Ireland Baldwin (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ireland Baldwin (Foto: Instagram) Alec Baldwin (Foto: Instagram) +0 Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

24-godišnja Ireland Baldwin obožava golišava izdanja na društvenim mrežama, što se ne može reći za njezina oca Aleca Baldwina.

24-godišnju glumicu i model Ireland Baldwin proslavili su poznati roditelji, glumci Kim Basinger i Alec Baldwin.

Pogledaj i ovo showbuzz manje je više! Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa

Ipak, plavokosi model zna kako dodatno privući pozornost pa na Instagramu često objavljuje vrlo provokativne fotografije u kojima uživa više od 566 tisuća obožavatelja.

Dok neki uživaju, neki se crvene, kao primjerice njezin slavni tata, koji je nekoliko puta javno otkrio kako mu nije ugodno gledati takve fotografije svoje kćeri. Naime, Alec joj često komentira fotografije na Instagramu otvoreno negodujući.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on

Podsjetimo, posljednji put kada je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola na terasi u New Yorku, Alec ju je otvoreno pitao "Oprosti, što?" te pokupio brojne lajkove.

Nekoliko joj je puta poručio i "ne, jednostavno ne", no njezina želja za slavom očito je veća od bilo kojeg njegova komentara.

Ipak, Ireland je nekoliko puta u javnim istupima dala naslutiti kako ona i tata nisu toliko bliski, no uspijevaju funkcionirati. Također, ona živi u Los Angelesu, a on u New Yorku s drugom suprugom Hilarijom Thomas, s kojom ima još četvero djece. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Celebrity Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene