Na povratku iz Amsterdama

Aca Lukas doživio prometnu nesreću u Beogradu, u njegovo se vozilo zabio drugi automobil velikom brzinom!

Aca Lukas Aca Lukas Danijel Soldo/Cropix 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Aca Lukas - 3 Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas (FOTO: Instagram) +8 Aca Lukas (FOTO: Instagram) Galerija

Aca Lukas doživio je prometnu nesreću u Beogradu nakon što se vratio iz Nizozemske u kojoj je imao koncert.

Srpski pjevač Aca Lukas doživio je prometnu nesreću nakon što se vratio u Srbiju iz Amsterdama u kojem je održao koncert.

54-godišnji Aca sletio je na beogradski aerodrom Nikola Tesla kod kojeg je čekao vozač, a nedugo nakon što su krenuli prema kući u njihovo se vozilo velikom brzinom zabio drugi automobil, prenosi Blic.

Pjevač je u trenutku nesreće sjedio na suvozačevom mjestu, a iako je na njegovu luksuznom vozilu nastala velika materijalna šteta, on i ostali sudionici su nasreću prošli bez teških ozljeda.

Aca slovi kao jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, a obožavaju ga i Hrvati kojima je u svibnju pripremio spektal u rasprodanoj zagrebačkoj Areni. U spektaklu koji je trajao gotovo tri sata uživalo je 18 tisuća ljudi. Zajedno s Acom publika je pjevala najveće regionalne hitove poput – ''Voliš li me'', ''Kafana na Balkanu'', ''Moj život'', ''Nešto protiv bolova'', ''Hotel'', ''By pass'' i brojne druge.

''Volim publiku ovdje. Arena je rasprodana danima prije koncerta - sjajno, baš sam oduševljen, mnogo je bitna organizacija i kako se to radi. Čestitam rođendan Extra FM-u, zaista sjajan radio i sjajna ekipa. Ma mi smo zapravo isti, nadopunjavamo se, dobro je što se žanra tiče da ono što je dobro kod nas kod vas nije i obrnuto, ma bitno je da nam je dobro'', rekao je uoči koncerta Aca.

Dio koncerta posvetio je preminulom prijatelju Oliveru Dragojeviću, što je oduševilo zagrebačku publiku. Arena je tako uglas pjevala ''Kad mi dođeš ti'', ''Cesaricu'', a posebno emotivno je bilo pri izvedbi pjesme ''Oprosti mi pape'' za koju se iz Acinog glasa osjetilo koliko je cijenio i volio Olivera.

Publici je pripremio iznenađenje - zamolio je 18 tisuća ljudi da naprave pauzu, na minutu, dvije i zasvijetle mobitelima kako bi sudjelovali u snimanju kadrova za njegov film ‘Kafana na Balkanu koji će premijerno biti prikazan za Acin rođendan. Želja mu je naravno ispunjena, a kada je glumac koji u filmu glumi Acu izašao na pozornicu rasprodana Arena je doslovce izgledala kao zvjezdano nebo od količine svjetla.

"Zagreb, Beograd i Sarajevo će imati tu čast da će jedino od njih biti prikazane originalne scene s mojih koncerata. Osim filma pripremam i koncert - simfonijski orkestar, tamburaški, zbor, mojih 20 pjesama u novom ruhu", poručio je.

Nije Aca zaboravio ni Gibonnija, Matu Mišu Kovača, Dražena Zečića, a od zagrebačke publike tada se oprostio pjesmom Želja Bebeka ''Laku noć svirači'', uz obećanje da se uskoro vide ponovno.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Lučić - 1 Milan Lučić Milan Lučić Milan Lučić +6 Milan Lučić Celebrity Hercegovački tajkun Milan Lučić uhvaćen je u rijetkom izlasku u javnost, a njegovo ponašanje nekad je bilo glavna tema medija!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 3 Dara Bubamara - 7 +26 Dara Bubamara - 8 Celebrity Poznata folk-pjevačica izgubila je 10 kilograma, ali raskošni atributi nisu nestali, evo kako ih je izbacila u prvi plan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene