Tužno sjećanje

11 godina od odlaska domaćeg kralja glazbe: Mislio je da ga kolege ignoriraju, a smrt oca ga je slomila

Dino i Ella Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dino i Ella Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dino i Ella Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dino i Ella Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) +0 Dino Dvornik (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija

Glazbenik, skladatelj, tekstopisac, producent, aranžer, reality zvijezda, sve je to bio jedan i jedini Dino Dvornik.

Prije točno 11 godina napustio nas je domaći "kralj funka" Dino Dvornik.

Pogledaj i ovo Dino Dvornik i Ella Dvornik ''bio je muškarac u svakom smislu'' Ella Dvornik objavila stari video pokojnog oca: ''Nemate pojma koliko mi nedostaje, ovo nije čovjek, on je ljudina''

Glazbenik, skladatelj, tekstopisac, producent, aranžer, reality zvijezda, sve je to bio jedan i jedini Dino. Stoga ne čudi da ga glazbeni stručnjaci s pravom smatraju jednim od najtalentiranijih glazbenika s ovih prostora.

Nažalost, njegov se život ugasio u 44. godini na današnji dan 2008. godine, a glazbenik je iza sebe ostavio neutješnu suprugu Danijelu te kći Ellu.

Dino je preminuo u svom zagrebačkom stanu, a u krevetu ga je pronašla supruga Danijela. Do tragičnog ishoda dovela je kombinacija tableta za smirenje i antidepresiva, iako su mnogi u početku smatrali kako se predozirao.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Dino nije skrivao da ima problema s ovisnošću, no njegova je supruga oštro odbacila sve takve tvrdnje te poručila kako se Dino riješio takvih poroka posljednjih godina, što je obdukcija i potvrdila.

Ipak, Danijela je priznala kako je i neposredno pred smrt bio jako depresivan na što je zasigurno utjecala smrt njegovog voljenog oca Borisa Dvornika samo 6 mjeseci ranije. Borisova smrt slomila je Dina.

Njegova majka Dijana istaknula je pak kako je Dino umro tužan, jer su ga kolege s estrade ignorirale i zaboravile te nitko više nije htio surađivati s njim.

A upravo te kobne 2008. godine Dino je planirao povratak na vrh domaćih glazbenih ljestvica nakon čak 6 godina pauze, no nije uspio dočekati izlazak albuma "Pandorina kutija".

Nekoliko mjeseci nakon njegove smrti, Danijela je izdala album koji je dobio čak 4 Porina te Porin za životno djelo.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) Chester Bennington (FOTO: Getty) Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) +0 Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) Celebrity Udovica slavnog glazbenika udaje se 2 godine nakon njegove tragične smrti, obožavatelji zgroženi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene