Je li moguće?

Kažu da je ovo Putinova tajna kći, na Instagramu se razmeće bogatstvom i širi teorije zavjere o koronavirusu

Vladimir Putin (Foto: AFP) Vladimir Putin (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vladimir Putin (Foto: AFP) Galerija

Vladimir Putin navodno ima 17-godišnju kći Jelizavetu sa svojom nekadašnjom čistačicom Svetlanom koju je pretvorio u milijunašicu.

Ruski predsjednik Vladimir Putin navodno ima 17-godišnju izvanbračnu kći Jelizavetu koju je dobio s čistačicom Svetlanom Krivonogikhom dok je još bio u braku s Ljudmilom Aleksandrovnom Očeretnajom.

Pogledaj i ovo showbuzz pomalo bizarno Putinova bivša supruga otkrila da ju je zaprosio na neobičan način, a ništa drugačija nije bila ni objava razvoda

"Jelizaveta Krivonogikh ima nevjerojatnu sličnost s predsjednikom Rusije", izvijestio je ruski Proekt pozivajući se na fotografije koje su dobili, ali ih odbijaju objaviti.

Povod njihove priče bila je njezina teorija zavjere o koronavirusu kojom je privukla veliku pažnju na društvenoj mreži Elona Maska Clubhouse i prema kojoj su za pandemiju odgovorne elite koje žele smanjiti populaciju ljudi u svijetu.

Proekt tvrdi da su dobili kopije njenih dokumenata u kojima je identificiran njen otac. Da bi mogla biti predsjednikova kći odaje i njen patronim, odnosno srednje ime koje u Rusiji djeca nasljeđuju od oca, a njeno glasi Vladimirovna.

Softver za prepoznavanje lica navodno je pokazao i da je sličnost između Putina i Jelizavete veća od 70 posto što ukazuje na to da bi mogli biti u srodstvu.

Tinejdžerica je odbila potvrditi povezanost s Putinom ruskom novinaru Andreyu Zakharovu koji je prvi iznio priču.

"Dogovorile smo se da nećemo odgovoriti na najvažnije pitanje", kazale su Zakharovu njene prijateljice.

Otkako su se pojavile glasine da je Putinova kći, Jelizaveta je na svojem Instagramu, gdje se predstavlja kao Rozova Luiza, skupila preko 98 tisuća pratitelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli rozova luiza v. (@luizaroz_)

Na društvenoj mreži svoje lice uvijek djelomično prekriva pa je teško uočiti njenu sličnost s Putinom, no zato se otvoreno razmeće bogatstvom i hvali skupim dizajnerskim krpicama.

Šuška se da je Putin aferu s njenom majkom započeo dok je još bio na čelu sigurnosne službe FSB krajem devedesetih. Svetlana je radila kao njegova čistačica nakon čega se odselila u najelitnije predgrađe Sankt Peterburga, što je navodno financirao Putin. Smatra se i da joj je godinama bio tajni dobrotvor te da je bivšu čistačicu pretvorio u milijunašicu.

Putin je inače poznat po tome što krije svoju obitelj i nije se oglašavao oko svoje navodne izvanbračne kćeri. Vjeruje se da s bivšom suprugom Ljudmilom, s kojom je bio u braku od 1983. do 2013. godine, ima još m dvije kćeri koje nikada nije priznao, nekadašnju plesačicu Katerinu Tikhonovu i liječnicu Marinu Vorontsovu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene