Hmm...

Žena mačka pozirala s 21 godinu mlađim zaručnikom, tvrde da je na njoj sve prirodno, ali nove fotke pričaju drugačiju priču

Jocelyn Wildenstein i Llyod Klein Jocelyn Wildenstein i Llyod Klein Jocelyn Wildenstein/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jocelyn Wildenstein i Llyod Klein Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein i Llyod Klein Jocelyn Wildenstein - 3 Jocelyn Wildenstein - 4 Jocelyn Wildenstein - 2 +2 Jocelyn Wildenstein Galerija

Jocelyn Wildenstein ponovno je šokirala javnost objavivši svoju novu fotografiju sa zaručnikom Llyodom Kleinom.

Jocelyn Wildenstein, poznata i kao žena mačka, podijelila je na svojem profilu na Instagramu novu fotografiju na kojoj pozira sa svojim zaručnikom Lloydom Kleinom pa objavom izazvala novo čuđenje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JOCELYNE WILDENSTEIN (@jocelynewildenstein)

Pogledaj i ovo showbuzz Zovu je žena mačka Ispod ovih tamnih naočala skriva pomalo zastrašujuću istinu, no 21 godinu mlađi zaručnik tvrdi da nije ništa operirala

Naime, 82-godišnju Jocelyn mediji su prozvali ženom mačkom zbog izgleda za koji ona tvrdi da je prirodan te je zanijekala da se podvrgnula bilo kakvoj operaciji, no njezine fotografije pričaju drugačiju priču. Godinama zbog toga plijeni pozornost, a potporu joj daje njezin 21 godinu mlađi zaručnik Llyod, koji također tvrdi kako se nije podvrgnula niti jednom zahvatu.

"Kad pogledamo moje fotografije iz mlađih dana, mislim da sam možda bila ljepša tada. Kad smo mladi, postoji određena svježina koju gubimo s godinama. Ali i dalje ćete na meni naći iste oči, iste visoke obraze ili isti nos", izjavila je Jocelyn jednom prilikom.

Par je zaručen od 2017. godine, kada ju je zaprosio dijamantnim prstenom od 32 karata koji navodno vrijedi milijune, no počeli su vezu prije više od 15 godina. Planirali su se vjenčati 2018. godine, ali još nisu izrekli sudbonosno da.

Žive u Miamiju otkad je ona proglasila bankrot. Naime, žena koja je svojevremeno čak imala i majmuna kapucina za kućnog ljubimca našla bez prebijenog novčića i morala je podnijeti zahtjev za stečaj.

Jocelyn se proslavila 90-ih kada se nakon 21 godine braka razvodila od poznatog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina, a u sudskom sporu pripalo joj je više od dvije milijarde dolara.

Par je 2016. godine privukao pozornost javnosti kada je uhićen nakon burne svađe. Punili su naslovnice medija nakon što su se navodno fizički sukobili u svom domu, no oni su odbacili sve navode o tučnjavi, a vidljive ozlijede na tijelu pokušali su opravdati tvrdnjom da su bili nespretni tijekom strastvenog seksa.

Ipak, nakon toga obnovili su romansu. Prema pisanju američkih medija, Jocelyn je od milijardi iz razvoda ostalo 10 milijuna dolara. Mnogi tvrde da Klein samo iskorištava Wildenstein zbog njezina bogatstva, koje mu pomaže u dizajnerskoj karijeri, te da je zapravo homoseksualac.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +25 Ivana Knoll Celebrity Ivana Knoll pokazala kako trese atribute u oskudnom izdanju, a nešto je i izvirilo: "Kakav talent, kakve obline!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco +18 Siniša Vuco i Zlatko Pejaković Nekad i sad Siniša Vuco godinama se nije odricao svojeg zaštitnog znaka, a onda se odlučio za još jednu drastičnu promjenu, evo o čemu je riječ!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene