Tužna vijest

Popularni tiktoker preminuo u dobi od samo 28 godina, imao je više od 140 tisuća pratitelja koji su shrvani: "Srce mi se kida na komadiće"

Idan Ohayon Idan Ohayon TikTok/Screenshot 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Idan Ohayon Idan Ohayon Idan Ohayon Idan Ohayon +0 Idan Ohayon Galerija

Idan Ohayon proslavio se na TikToku videima u kojima ismijava vlastitu pretilost, a vijest o njegovoj smrti rastužila je brojne obožavatelje.

Izraelska zvijezda TikToka, Idan Ohayon, proslavio se objavljivanjem vlastitih videa u kojima ismijava svoje probleme s težinom, a preminuo je sa samo 28 godina.

Imao je više od 140.000 pratitelja na TikToku, a preminuo je u utorak navečer u medicinskom centru Barzilai u obalnom gradu Ashkelonu u Izraelu.

Ohayonova obitelj rekla je da je uzrok njegove smrti bilo zdravstveno stanje, bez daljnjeg širenja.

Ohayonovih 140.000 pratitelja na TikToku odalo je počast influenceru te izjavilo kako ih je "slomila" vijest o njegovoj preranoj smrti. 

@idan_ohayon מה אתם חושבים על פסטה בתוך שקית?#freelove #foryou #viral #pasta ♬ צליל מקורי - Idan ohayon

"Srce mi se kida na komadiće, tako mladom čovjeku. Neka mu je blagoslovljeno sjećanje", napisao je jedan od pratitelja. 

Jedan je obožavatelj na Idanovu profilu na Instagramu napisao: "Znam te otkad si počeo sa snimanjem, nedostajat ćeš mi, dragi prijatelju."

Njegov sprovod održan je u srijedu na ceremoniji u izraelskom gradu Kiryat Gat.

Bio je postavljen da se natječe s drugim influencerima u emisiji kako bi osvojio titulu najboljeg kreatora sadržaja u Izraelu.

Ohayon je prije nekoliko mjeseci izjavio za izraelske medije da je uzeo pauzu od društvenih medija. No, kada se vratio, objavio je niz videa na TikToku i prikupio još tisuće pratitelja.

"Jednog sam se dana odlučio vratiti društvenim mrežama, pa sam objavio video na Tiktoku", rekao je Ohayon jednom prilikom.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta i Elizabeth Truss Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta +12 Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Celebrity Posljednje fotografije kraljice Elizabete otkrile su koliko je bila loše: "Bio je to znak da će preminuti kroz nekoliko dana"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 3 +4 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Meghan je u posljednji tren odustala od odlaska kraljici, a predomislila se samo zbog jednog razloga?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene