"Top ste!"

Boris Rogoznica pokazao najvažniju ženu u životu, a pridružio im se još jedan član obitelji kojeg inače krije!

Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica sa sestrom Martinom Boris Rogoznica sa sestrom Martinom i ocem Domagojem Stefany i Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica, Helena Papić Boris Rogoznica Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica Boris Rogoznica - 3 Boris Rogoznica - 2 +18 Boris Rogoznica Galerija

Boris Rogoznica objavio fotografiju na kojoj pozira se sestrom i ocem pa raznježio svoje pratitelje i obožavatelje.

Pjevač Boris Rogoznica održao je koncert u rodnom mu Sukošanu, a našao je vremena i da se druži sa svojim najmilijima, sestrom Marinom Pohl s kojom je jako povezan i ocem Domagojem.

Boris je njihovu zajedničku fotografiju objavio na profilu na Instagramu, a koja se svidjela njegovim pratiteljima.

"Najvjerniji obožavatelji", napisao je Boris uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

"Top steeee", zaključila je jedna od njegovih pratiteljica.

Boris je ove godine nastupio na Splitskom festivalu i to s autorskom pjesmom "Da nam bude lipo", a s nama je bio podijelio prve dojmove nakon nastupa.

"Meni je osjećaj bio dobar i s mog stajališta se nadam da je bilo sve korektno, dostojanstveno i u redu", kazao nam je Boris.

S obzirom na to da se radi o ljubavnoj baladi, upitali smo ga i je li posvećena nekome posebnom.

"Svaka moja pjesma je posvećena nekome. Posvećena je jednoj lijepoj romansi koju sam imao prošle godine. Mada je ta romansa završila, ostale su lijepe uspomene i možda čak i pjesma moje karijere", priznao je.

Boris nam je tada otkrio i kako mu se nova romansa zasad nije dogodila te da je slobodan i uživa u svakom danu, poslu, obitelji i prijateljima.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 +18 Keanu Reeves - 5 Celebrity Zbog zapuštenog i neurednog izgleda rijetki su na prvu prepoznali holivudskog miljenika, a onda je pokazao zašto ga zovu najvećom dobricom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 8 Bianca Censori i Kanye West - 7 Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 +26 Bianca Censori i Kanye West - 2 Celebrity Supruzi kontroverznog pjevača iz suknje je virila gola pozadina, a bujne je grudi jedva uspjela pospremiti ispod prozirnog topa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene