Žena lavica!

Anđa Marić pohvalila se novim napretkom u borbi s teškom bolesti: ''Fizioterapeut me malo kritizirao, a onda sam krenula vikati - ja znam hodati!''

Anđa Marić Anđa Marić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Tatjana Jurić i Anđa Marić - 2 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 3 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 4 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 5 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 1 Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 5 +19 Anđa Marić - 3 Galerija

Anđa Marić na društvenim se mrežama pohvalila svojim napretkom tijekom borbe s teškom bolesti i pokazala koliku snagu zapravo ima.

Pjevačica Anđa Marić godinama se bori s multiplom sklerozom, a na društvenim mrežama s vremena na vrijeme podijeli kako teče njena borba i pokazuje koliko je zapravo jaka i hrabra. 

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 7 ''bili smo u nevjerici'' Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

Ovog puta prepričala je kako je prošla njezina šetnja s fizioterapeutom. Iako ju je šetnja iscrpila, nije odustajala. 

"Danas smo šetali po onom čuvenom dugačkom hodniku. Isprva sam se previše naginjala ulijevo i gubila ravnotežu jer još uvijek dižem desnu nogu iz kuka. Robi (fizioterapeut) me jasno kritizirao i to me nerviralo pa sam sjela, malo odmorila, sabrala se i cheerleadala samu sebe lupkajući se po prsima i uzvikivajući: 'Ja znam hodati! Ja znam hodati!".

Autosugestija je djelovala pa mi se i Robi uskoro pridružio: "Tako je, ti znaš hodati, tako je!". Kada nađem snimatelja, bit će video, dodala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andja Maric (@andjamarics)

Njezini pratitelji podržali su je u komentarima:

"Pa već si mi toliko puta uljepšala dan, svojom upornošću, voljom. ", "Ti si posebna i predivna žena", "Žena lavica", "Samo jako".

Nedavno se pohvalila kako je nakon dugih šest godina ponovno sjela za volan, sve je podijelila sa svojim pratiteljima.

Anđa se već dugo bori s opakom bolešću, a jedno vrijeme zbog nje nije mogla ni govoriti.

Liječnici su joj prognozirali da će biti u kolicima još 2014. godine. Neurolozi u Njemačkoj su davali grozne prognoze. Srećom, ispostavilo se da su bili u krivu.

Anđa je u travnju ove godine napravila pomak i sama krenula hodati uz malu pomoć štaka, a sve je podijelila na Twitteru uz video nje kako hoda uz pomoć doktora.

''Inače, doživjela sam pravu renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću...'', napisala je tada.

Inače, Anđa je zanimanje javnosti privukla kada je 1998. godine proglašena drugom pratiljom na izboru za Miss Hrvatske, nakon čega je ostvarila uspješnu manekensku, ali i pjevačku karijeru.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +27 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka Batelić u uskoj haljinici objavila jednu od rijetkih trudničkih fotki, polako odbrojava dane: ''Ja bi da ostaneš trudna vječno!''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill i nova djevojka Jonah Hill i nova djevojka Jonah Hill Jonah Hill +3 Jonah Hill (Foto: AFP) Celebrity Zapustio se i doveo do neprepoznatljivosti, no ne prestaje nizati ljepotice, a nova djevojka ipak ga je malo dovela u red!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene