Brzo ju je zaprosio

Posljednja ljubav velikog Elvisa otkrila bizarne detalje njihovog intimnog života i njegove zadnje riječi

Ginger Alden - 1 Ginger Alden - 1 Youtube 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ginger Alden - 1 Ginger Alden - 2 Ginger Alden - 3 Ginger Alden - 4 Ginger Alden - 5 Elvis Presley (Foto: Profimedia) +0 Elvis Presley, Priscilla Presley (Foto: Profimedia) Galerija

Ljubavnica Elvisa Presleyja bila je uz njega kad je pjevač umro, a ispričala je i detalje iz njihove spavaće sobe.

Elvis Presley umro je kad je imao samo 42 godine, a poroci prema alkoholu i drogi bili su jači od njega.

Pogledaj i ovo Elvis Presley Tužna priča Evo koje su bile posljednje riječi Elvisa Presleyja prije smrti, bilo je to nakon što se probudio i zaputio u kupaonicu

Njegov ljubavni život obilježila je veza s Priscillom Presley za koju se oženio 1967. godine, a rastali su se 1973.

Nekoliko godina kasnije, u Elvisov život ušetala je lijepa Ginger Alden, a Presley je odmah znao da nju sljedeću želi za svoju suprugu.

Par nije bio dugo zajedno, ali je njihova romansa bila puna strasti. Nakon samo dva mjeseca zajedničkog druženja, Elvis ju je upitao: "Bi li se htjela useliti?" Ali ona je odbila.

Ostala je u kući svojih roditelja koja je bila odmah iza ugla Elvisove vile u Gracelandu. Ali nije ni sanjala da će, samo nekoliko mjeseci kasnije, pronaći Elvisa sklupčanog na podu kupaonice, mrtvog.

Ginger je od Elvisa bila mlađa 22 godine, a zaručili su se samo nekoliko mjeseci nakon početka veze.

Kleknuo je na koljeno i rekao: "Ginger, toliko sam dugo tražio ljubav i ni u najluđim snovima nisam pomislio da ću je pronaći u vlastitom dvorištu. Bio sam šezdeset posto sretan i četrdeset posto sretan, ali nikad sto posto. Volio sam prije, ali nikad nisam bio zaljubljen. Ginger, pitam te: ''Hoćeš li se udati za mene?" izrekao je tada slavni Elvis.

''Dao mi je najveličanstveniji prsten koji sam ikada vidjela'', rekla je Ginger u jednom intervjuu.

O njihovoj vezi prvi je put progovorila tek 2002. godine, čak 25 godina nakon njegove smrti.

Kad su se upoznali, Ginger nije htjela preseliti k Elvisu jer joj odgoj i tadašnje vrijeme nisu dozvoljavali da živi s muškarcem prije braka.

"Da promijenim adresu u Gracelandu, a da se prethodno nisam udala, to je nešto što je za mene tada bilo neprikladno. Potičem iz prilično konzervativne obitelji. Moje sestre i ja smo odgajane da vjerujemo da s nekim počneš zajednički život tek nakon što se vjenčaš s njim. Nadajući se da će razumjeti, pogledala sam ga u oči i nervozno rekla: "Elvise, to jednostavno nije moj način".

Na sreću, Elvis je to prihvatio. Nasmijao se i rekao: „Dobro, poštujem te zbog toga", napisala je Ginger u svojim meomoarima. ''Elvis i Ginger'' objavljenima 2014. godine.

Međutim, kralj popa nije zaveo samo nju. Prije Ginger, Elvis se kratko zabavljao i s njezinom sestrom Terry Alden koja ga je i upoznala s Ginger, a kad je shvatio da je za njega ipak ona, Ginger je tada bila zaručena za drugog muškarca.

Ipak, zaljubljenost u Elvisa je prevladala pa je Ginger na majčin nagovor otkazala zaruke i ostala s Elvisom.

"Moja ruka se tresla kada me je odveo u spavaću sobu. Podigao je moju šaku, pogledao prsten i samo rekao: "O, čovječe!", tada je shvatio da je zaručena.

Ovog zavodnika to nije spriječilo da ustraje u svojim nastojanjima, a Alden je otkrila i kako su izgledali njihovi najintimniji trenuci.

Prema njezinim riječima, Elvis nije skidao odjeću sa sebe. Smatrao je da partneri ne trebaju vidjeti jedno drugo gole prije vjenčanja. Nakon odnosa joj je poklonio sat i ogrlicu sa dijamantima.

"Znala sam da ga volim i da ne mogu zamisliti život bez njega. Izgledalo mi je kao da ga znam mnogo duže nego samo nekoliko mjeseci. Vjerovala sam da sam pronašla svoju srodnu dušu. Naša veza je bila toliko intenzivna...'', pričala je.

Međutim, veliku ljubav ubrzo je završila tragedija.

Elvis je počeo zlostavljati Ginger, vikao bi, udarao je pa čak i pucao po telefonu i televizoru kad bi imao ljubomorne ispade. Alden je razmišljala o tome da ga ostavi, ali je sve ubrzala jedna večer kad je pjevač okončao život.

''Idem u kupaonicu čitati…'', rekla je Ginger da su bile njegove posljednje riječi prije nego ga je pronašla mrtvog na podu njihova toaleta.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 1 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 2 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 3 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 4 +22 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 5 Celebrity Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 +21 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Celebrity Peco prvi put nakon objave razvoda snimljen sa ženom zbog koje je ostavio suprugu, pali su i nježni dodiri u javnosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene