Pogledali?

Površan triler sa zbrkanim narativom, ali s pregršt napetih scena zbog kojih ga ipak pogledate do kraja

Jennifer Lopez, The Mother Jennifer Lopez, The Mother Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Lopez, The Mother Galerija

Na Netflix stigao triler The Mother sa Jennifer Lopez u glavnoj ulozi opake majke zaštitnice.

Ovo je možda i prvi put da Lopez gledamo u ovako ''prljavoj'' ulozi vojne snajperistice koja je postala posrednica u podzemnim poslovima s oružjem, a onda postala doušnik FBI-ja, i ono najbitnije, hladnokrvna zaštitnica svoje kćeri za koju mi je promaklo na početku zašto je ostavila kao bebu. Ovaj akcijski triler je površan, i sa zbrkanim narativom, ali sa pregršt napetih akcijskih scena koje vas povuku da ga odgledate do kraja.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

The Mother je minimalističan akcijski triler, ali ne minimalističan onako kako pričamo o izvrsnoj skandinavskoj estetici, nego minimalističan u svojoj običnosti. Redateljica Niki Caro je pokušala s odlično izrežiranim akcijskim scenama, u kojima dominira Lopez, napraviti ovaj bezličan i pomalo konfuzan scenarij gledljivim. Akcija u ovom filmu je vođena iskonskim majčinskim instinktom koji J.Lo veoma dobro igra.

Scenaristički mi nije bilo jasno zašto se toliko lokacija promijeni u tako malo vremena, obzirom da za priču takvi skokovi ne urade apsolutno ništa, ali barem vizualno dobijemo lijep film. Caro je korektno izrežirala ovaj film koji se zaista na momente čini kao jedna velika zbrka. Sa flashbackovima su scenaristi i redateljica pokušali objasniti što zapravo gledamo, ali ono što drži pažnju u ovoj priči je neumorna Lopez koja nosi ovaj film od početka do kraja.

Živopisne lokacije snimljene širokokutno, odlično iskupljuju za nedostatak razumijevanja i interesantnosti same priče. Motivacije likova i radnje su upitne i općenite, što je lajtmotiv čitavog filma, pa s toga pripada onoj grupi filmova koje možete gledati krajičkom oka dok radite nešto drugo u isto vrijeme. The Mother ne zahtijeva potpuni fokus gledatelja, i bez svoje velike zvijezde, film bi nažalost bio negledljiv.

Jennifer Lopez u ovom filmu je odlična u ulozi opake, ali emotivne Majke. Svaki pokret koji uradi, a čini se bazičnim, Lopez učini uzbudljivim. Dosljedna je u svom liku, akcijske scene odradi besprijekorno i profesionalno, a svoje dugogodišnje iskustvo igranja poluromantičnih uloga je pretočila uspješno u lik koji je ekstremno drugačiji od onog što smo navikli od nje. Lopez je jedina svijetla točka ovog filma. Ona čini svaku svoju radnju zanimljivom, vrijednom gledanja, te ovaj nerazumljiv scenarij čini barem dovoljno napetim da dođete do kraja filma. Ovom ulogom Lopez je još jednom dokazala kako pripada glumačkom svijetu, te da je njezin glumački spektar već odavno odmakao od romantičnih komedija. Ostala glumačka postava u ovom filmu je zaista prosječna jer su likovi napisani na način da su općeniti, te služe samo u svrhu rješavanja radnje.

The Mother je akcijski triler koji trebate pogledati samo iz jednog razloga, da vidite Jennifer Lopez kako odlično razbija negativce kroz čitav film. Ovo je film koji traje barem pola sata dulje nego bi trebao, ali vas akcija neće razočarati, kao ni prekrasne lokacije na kojima je film snimljen.

The Mother je gledljiv akcijski film koji je na trenutke zaista napet, i koji će vam pomoći da dva sata ne razmišljate o ničemu drugom nego o tome što gledate i što se dešava. Ako ništa, J.Lo ćete vidjeti kao opaku snajperisticu mekog srca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene