A mislili ste da znate sve...

Njezino ime veže se za Playboy, zloglasnu snimku seksa koja je procurila u javnost i mnoštvo propalih brakova, a ovo je druga strana seks-bombe 90-ih

Pamela Anderson Pamela Anderson Foto: Profimedia

Kad čujete ime Pamela Anderson, vjerojatno ne pomislite prvo na brižnu majku, ili jednostavnu ženu koja vječno traga za ljubavi. Njezino ime se veže za Playboy, seks skandale, mnoštvo propalih brakova, i zloglasnu snimku seksa koja je obišla čitav svijet. Pamela, ljubavna priča, je intiman dokumentarni film o Pameli kakvu niste imali priliku vidjeti nigdje do sada.

Redatelj Ryan White imao je težak posao ispričati stvarnu priču o ženi o kojoj svi misle da znaju sve. White je na human i decentan način Anderson dao slobodu da ispriča svoju priču, dok je on tu netko tko će uobličiti njezine životne priče u dokumentarac vrijedan gledanja.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson posebna čarolija! Bivša seks-bomba nakon radikalne odluke očarala prirodnom ljepotom u 57. godini: "Jednostavno ljepotica, divim se ovoj ženi"

Učinio je upravo to, i ovo je dokumentarni film koji me zaista pozitivno iznenadio jer, moram priznati, imala sam već formirana mišljenja o Pameli. Redateljski pristup i Pamelina otvorenost, rezultat su humanizirajući pogled na ženu koja bi često bila svedena na karikaturu. Kako i ona sama više puta ponavlja, nikada joj neće biti jasno zašto su svima toliko bile zanimljive njezine plastične grudi.

Anderson se najviše dotiče njezinog teškog i traumatičnog djetinjstva u Britanskoj Kolumbiji, te toksičnog odnosa koji su njezini roditelji imali. Otkrila je također i da je bila zlostavljana od strane svoje dadilje kada je bila mala djevojčica, ali i da je silovana sa samo 12 godina.

Njezina prošlost ponukala je da pobjegne što dalje iz malog mjesta koje joj je nanijelo mnoge traume koje će je pratiti sve do danas. Iako su priče o kojima govori u dokumentarcu zaista teške, Anderson je odlučila da sve ono što joj se desilo prije okrene u pozitivno. Zanimljivo je čuti kako govori da joj je Playboy dao novu snagu, vjetar u leđa, i istinsko samopouzdanje bez kojeg ne bi mogla nastaviti svoju karijeru. Otkrila je i tko su joj bili momci, tko joj je dao ponudu da bude njegova broj jedan djevojka, te zašto su je uvijek privlačili loši momci. Dok bez šminke i s ogromnim džemperom sjedi na sofi, u njezinim očima vidimo da je ova verzija koju gledamo zapravo ona prava. Od tog trenutka kreće priča o ljubavi oko koje je baziran čitav dokumentarac.

Vrlo iskreno i jasno, Anderson govori kako je razlog što se udavala toliko puta bila vječna potraga za pravom ljubavi. Toksičan brak njezinih roditelja, otac alkoholičar, zlostavljanja, te turbulentan način života, Anderson su formirali u ženu koja nikada nije znala kakvu ljubav traži jer nije imala primjer zdrave ljubavi oko sebe. Iako se na van činila kao veoma samouvjerena žena, duboko u sebi je samo željela da je netko voli. Čak i kada su se njezine odluke činile potpuno ludim, kao brak sa poznatim rokerom Tommy Lee-jem nakon 4 dana poznanstva, ona je imala samo jedan cilj -vječnu ljubav.

U 55. godini života odvažila se biti otvorena, toliko otvorena da je redatelju dala sve svoje dnevnike i video uratke koje imamo priliku pogledati u filmu. Nakon šestog braka, napokon je priznala sebi kako je ovo vrijeme za nju. Vrijeme kada će raditi stvari za sebe, ne za djecu, ili za muževe. Također je interesantno kako je javno priznala u filmu da je njezina jedina prava ljubav bio Tommy Lee sa kojim ima dva sina, te da joj je iznimno žao što nije mogla sačuvati taj brak. Iako se film dotiče muškaraca u njezinom životu, redatelj je napravio divnu stvar da oni nikada nisu u fokusu. Priča je uvijek iz njezine perspektive, pa su tako jedini muškarci koji su fizički prisutni na filmu, njezini sinovi koji su ujedno i jedina konstantna koju ima u životu.

Emotivno ogoljena, iskrena i blaga, Anderson je žena kao i sve mi. Život je nije mazio, donosila je ishitrene odluke koje su je dovodile u raznorazne nevolje, ali je na koncu ona samo bila žena koja je konstantno tragala za nekim tko će je istinski voljeti. Ovo je dokumentarac koji će vam obrisati predrasude o Pameli Anderson, ali i još jednom pokazati koliko je veliki utjecaj medija na naše društvo. T

oliko veliki da s jednom slikom, jednim videom, jednom rečenicom izvučenom iz konteksta, možemo stvoriti sliku o nekome tko uopće zapravo nije takav. Film je dokaz da smo povodljivi kao ljudi, da volimo tuđu nevolju, te da su nam nečije silikonske grudi bitnije od njihovog mozga.

Kraj dokumentarca prikazuje Pamelu na Broadwayu gdje je dobila ulogu života kao Roxie Hart u legendarnom mjuziklu Chicago. Prvi put, kako kaže, je napravila to samo zbog sebe i bez i da kaže jednu riječ, kao gledateljima nam je jasno kada vidimo njezino lice koliko je to bitan trenutak za nju kao ženu. Na kraju nisu važni seks skandali i šest brakova, važno je kakvi smo ljudi i kako se ponašamo prema drugima. Pamela Anderson je ostala čovjek prije svega, te je s ovim dokumentarcem učinila da možemo samo ustati i zapljeskati joj na ustrajnosti, hrabrosti, i potpunoj iskrenosti.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Set serije ''Kruna'' - 4 Set serije ''Kruna'' - 2 Set serije ''Kruna'' - 1 Set serije ''Kruna'' - 3 +22 Set nove epizode serije ''Kruna'' - 2 Preporuke U tijeku je snimanje tužnih scena za posljednju sezonu ''Krune'', fotografije sa seta otkrile koji će se trenuci uprizoriti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene