sasvim iskreno

Glumica iz serije koja je oborila sve rekorde priznala zbog čega je strahovala uoči njezine premijere, ali čini se da je bila u zabludi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicola Coughlan otkrila je s kakvim se strahovima borila uoči početka prikazivanja serije "Bridgerton" koja je oborila sve

Glumica i jedna od zvijezda hit-serije "Bridgerton", Nicola Coughlan priznala je kako je bila zabrinuta misleći da će njezina premijera uništiti prošlogodišnji Božić.

Pogledaj i ovo showbuzz Dugo ga nije bilo Za razliku od zgodnog kolege iz hit-serije, nismo ga navikli viđati u golišavim izdanjima, pa je ovim potezom iznenadio sve

"Što ako će ju svi mrziti i reći da sam im upropastila Božić?", razmišljala je tada 34-godišnja Nicola što je otkrila u intervjuu za Radio Times.

No Nicola, koja u seriji glumi Penelope Featherington, nije imala nikakve razloge za brigu jer je seriju u prvih mjesec dana pogledalo nevjerojatnih 82 milijuna kućanstava diljem svijeta. Glumica je tako srušila barijere između povijesnih i romantičnih dramskih žanrova, a bila je nominirana za najbolju sporednu glumica na ovogodišnjoj dodjeli Irskih filmskih i televizijskih nagrada.

Prva sezona serije bila je usredotočena na romansu između Daphne Bridgerton i Simona, vojvode od Hastingsa od čije se uloge glumac Rege-Jean Page oprostio na zaprepaštenje brojnih obožavateljica.

Druga sezona, čije je snimanje trenutačno odgođeno zbog koronavirusa, bit će usmjerena na Daphneina brata, Anthonyja Bridgertona, koji će krenuti u potragu za prikladnom mladenkom. Datum prikazivanja novih nastavaka zasad još nije objavljen.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene