Jedna od najuspješnijih

Snimanje komedije koju žene obožavaju obilježili neočekivani momenti pa su i sami glumci bili iznenađeni

Matthew McConaughey (FOTO:Getty) Matthew McConaughey (FOTO:Getty) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey (FOTO:Getty) Kate Hudson (Foto: AFP) +0 Kate Hudson (Foto: AFP) Galerija

Snimanje filma "Kako se riješiti frajera u 10 dana" obilježile su improvizacije glavne glumice Kate Hudson koja je uspjela iznenaditi čak i Matthewa McConaugheyja.

Šarmantna komedija iz 2003. godine "Kako se riješiti frajera u 10 dana" uvijek je dobra opcija za večernje opuštanje s boljom polovicom ili prijateljima, a u njoj možete uživati već večeras u programu Nove TV s početkom u 22:30.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Priča koja prati život novinarke Andie Anderson, koju glumi Kate Hudson i marketinškog stručnjaka Benjamina Barryja kojeg je utjelovio Matthew McConaughey pretočena je u jednu od najuspješnijih američkih komedija zaradivši više od 100 milijuna dolara u SAD-u i 70 milijuna dolara u kinima u ostatku svijetu.

Film je zapravo nastao na temelju radnje knjige "How to Lose a Guy in 10 Days: The Universal Don'ts of Dating" koju su napisale Michelle Alexander i Jeannie Long, a po njima su u filmu dobile imena i najbolje prijateljice glavne junakinje.

Ono što je zanimljivo sa samog snimanju su brojne improvizacije glumaca, između ostalog ona u kojoj je Andie dovela Benu novog psa na posao, pa se u jednom trenutku baca na svog dečka i počne ga ljubiti. Naime, to nije pisalo u scenariju pa je Matthewovo iznenađenje bila iskreno, bez imalo glume.

Kate je improvizirala i u sceni kada je Andie ometa Benjaminovu partiju pokera s dečkima, pa je nakon rečenice u kojoj on govori da je luda, ona bacila u zrak tanjur s grickalicam što nitko od glumaca nije znao da će učiniti, samo redatelj filma.

Uloga Andie prvotno je trebala biti dodijeljena Gwyneth Paltrow, a Matthewu je to bilo treći film koji je snimio s glumcem Adamom Goldbergom, s kojim je glumio 1999. u "Edtvu" i 1993. godine u "Dazed and Confused".

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Franka i Vedran slave godišnjicu: Pjevačica objavila neviđenu fotku sa svadbe i konačno otkrila zašto je kasnila u crkvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene