Nije im to trebalo

Obarali su sve rekorde pričama o radničkoj obitelji, ali sve je uništeno nakon jedne "loše šale" na društvenim mrežama

Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne Barr (Foto: Getty) Roseanne (Foto: Profimedia) +0 Roseanne (Foto: Profimedia) Galerija

Serija "Roseanne" bila je obožavana jer su u središtu radnje bili su članovi obitelji Conner koji su prikazivali život jedne prosječne američke radničke obitelji.

Američka televizijska serija "Roseanne" svoju je premijeru doživjela u listopadu 1988. godine, a od prve je epizode pratila živote Roseanne Connor, njezina supruga Dana, kćeri Becky, Darlene, sina DJ-a te njezine sestre Jackie.

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) Nije je dugo bilo Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

Njih su redom utjelovili bili Roseanne Barr, John Goodman, Lecy Goranson i Sarah Chalke (obje su glumice Becky), Sara Gilbert, Michael Fishman i Laurie Metcalf.

Serija je bila hvaljena od strane kritičara i gledatelja zbog prikazivanja realistične strane života radničke obitelji iz predgrađa izmišljenog grada Lanforda u državi Illinois, a emitirala se čak kroz devet sezona, sve do svibnja 1997. godine kada je sve završilo Danovom kontroverznom smrću.

Prije tri godine originalna glumačka postava okupila se kako bi ponovno snimili nove epizode, u kojima se ipak ispostavilo da je Dan živ, a njegova i Roseannina djeca su već bila odrasla. Serija je ponovno postigla veliki uspjeh, međutim otkazana je ubrzo i to nakon što je Roseanne Barr objavila rasitički komentar na Twitteru o Valerie Jarrett koja je radila kao savjetnica Baracka Obame. 

Roseanne je Valerie usporedila s majmunom, točnije napisala je da je ona ekvivalent islamističkom političkom pokretu muslimanskog bratstva i planetu majmuna da su imali dijete, no poslije se ta 65-godišnja glumica ispričala "zbog loše šale" na račun Jarret.

Izjava Roseanne na Twitteru je odvratna, neukusna i nedosljedna s našim vrijednostima, pa smo odlučili otkazati show", rekao je tada Channing Dungey, predsjednik ABC Entertainmenta.

A koliko su se glumci do danas promijenili pogledajte u našoj galeriji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +2 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Celebrity Ella Dvornik romantičnom fotkom s Charlesom otkrila da uz Valentinovo imaju još jedan razlog za slavlje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene