Ništa ga nije spriječilo

Bio je olimpijac i glava kuće slavne obitelji, a onda je odlučio da želi biti žena!

Caitlyn Jenner Caitlyn Jenner Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) +9 Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Galerija

Caitlyn Jenner svijet je nekad poznavao kao uspješnog olimpijca Brucea Jennera, a njezina se nevjerojatna životna priča ne prestaje prepričavati.

Najslavnija reality obitelj Kardashian-Jenner ovih je dana ponovno pod povećalom javnosti i to zahvaljujući Khloe Kardashian koja je objavila vijest da čeka dijete s Tristanom Thompsonom koji ju je prevario nebrojeno puta, no jedan član je već neko vrijeme u sjeni i ne pojavljuje se često u javnosti.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Treba zaraditi! Godine 2015. postao je žena, a sad se snima usred džungle u crnom bikiniju za nekoliko milijuna kuna

Riječ je o 72-godišnjoj Caitlyn Jenner koja je ovih dana snimljena nakon dugo vremena, a koja je nekad bila poznata kao Bruce Jenner i bio je glava obitelji i uspješni olimpijac, sve dok nije odlučio operacijom promijeniti spol.

Caitlyn je snimljena u Malibuu kada je kupovala kavu i pecivu, a izraz njezina lica je odavao kako baš i nije sjajno raspoložena, a strani mediji pripisuju vijesti vezanih uz Khloe.

Sve je počelo 1991. godine kada su se Bruce i Kris Jenner zavjetovali na vječnu ljubav, a kao njezina kruna stigle su im kćeri Kylie i Kendall. Bruce je bio sjajan otac, a pokazao se i kao sjajan očuh jer se s jednakom pažnjom brinuo i o Krisinoj djeci iz njezina prvog braka s pokojnim odvjetnikom Robertom Kardashianom - kćerima Kim, Khloe i Kourtney te sina Robu.

Ni Bruceu to nije bio prvi brak jer se 1972. godine vjenčao s glumicom Lindom Thompson s kojom je dobio dva sina, a brak im je potrajao pet godina. Ni brak s Kris nije doživio svjetliju budućnost unatoč što se činilo da je među njima sve u redu, barem je tako bilo prikazano u njihovu reality showu "Keepig Up With Kardashians" koji im je donio svjetsku slavu.

No krajem 2013. godine danas bivši supružnici potvrdili su vijest da se razvode, no ono što je sve šokiralo uslijedilo je tek nakon toga.

Naime, nakon njihova razvoda krenula su sve glasnija šuškanja Bruce zapravo želi postati žena i da ozbiljno razmišlja o operaciji promjene spola. To se pokazalo točnim i on je 2015. godine pozirao kao žena na naslovnici prestižnog časopisa Vanity Fair, kada je prvi put priznao da je hormonske tablete počeo uzimati godinama prije, no da je prestao kada je upoznao Kris. Tada je svima poručio "zovite me Caitlyn" i tako šokirao američku javnost.

Kompletnu operaciju spola izvršio je 2017. godine kada je i službeno postao Caitlyn Jenner. Danas privlači pozornost ženstvenim kombinacijama, a u javnosti se uglavnom pojavljuje s kćerima koje mu nisu zamjerile nimalo njegovu promjenu spola, a pažnju plijeni i ljubavnim životom.

Strani su mediji dugo pisali o Caitlynoj vezi s 47 godina mlađom transrodnom manekenkom Sophijom Hutchins od koje se ne odvaja, no one tvrde da je njihov odnos isključivo prijateljski i poslovni.

Njezina transformacija prikazana je u dokumentarnoj seriji "Ja sam Cait", koja je imala dvije sezone i na njoj je zaradila oko 3,2 milijuna dolara. Napisala je i knjigu "Tajne mog života" u kojoj je opisala operaciju promjene spola, a danas se vrijednost njezine imovine procjenjuje na 100 milijuna dolara.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 +1 Camila Cabello - 2 Celebrity Bez oklijevanja pokazuje sve što se većina žena boji pokazati, a kritike na račun izgleda ne uzima k srcu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene