fotografije iz sretnijih dana

Brak našeg legendarnog Vatrenog već godinama intrigira javnost, evo o čemu se on i supruga nikada nisu izjasnili!

Aljoša Asanović sa suprugom Katarinom i sinom Antonijem, 2010. godina Aljoša Asanović sa suprugom Katarinom i sinom Antonijem, 2010. godina Marko Prpić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aljoša Asanović sa suprugom Katarinom i sinom Antonijem, 2010. godina Aljoša Asanović sa suprugom Katarinom i sinom Antonijem, 2010. godina Aljoša Asanović - 3 Aljoša, Anamarija i Katarina Asanović Anamarija i Antonijo Asanović s mamom Katarinom Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija Asanović s mamom Katarinom Aljoša i Katarina Asanović Aljoša, Anamarija i Katarina Asanović Anamarija Asanović s mamom Katarinom - 1 +19 Anamarija Asanović s mamom Katarinom - 2 Galerija

Osvanule su fotografije Aljoše Asanovića i supruge Katarine, iz vremena kada se još nije nagađalo o krahu njihova braka.

Bivši Vatreni Aljoša Asanović ponosan je otac dvoje djece, sina Antonija i kćeri Anamarije, koje je dobio u braku s Katarinom Marasović.

Par se vjenčao 1998. godine, a njihov brak posljednjih godina intrigira javnost jer vješto skrivaju detalje koje sve zanimaju.

O krahu njihova braka počelo se pisati 2017. godine kada je Katarina vratila svoje djevojačko prezime na društvenim mrežama. Usto, domaći su mediji izvijestili da se Aljoša iselio iz njihova zajedničkog doma na Marjanu i da su za to razlog nepomirljive razlike.

Pogledaji ovo Anamarija Asanović Celebrity Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

Aljoša i Katarina nisu se o tome oglašavali te su zbog djece ostali u korektnim odnosima i oboje su se pojavljivali na obiteljskim događanjima, poput krštenja njihove unuke Zorke i otvorenja butika njihove kćeri, a nagađa se i da nikada nisu službeno okončali svoj brak razvodom.

Sada su osvanula njihove zajedničke fotografije iz 2010. godine, dok su još živjeli bračnu idilu, a tada su se sa sinom Antonijem, koji je Aljošina slika i prilika iz mlađih dana, pojavili na reviji svoje kćeri Anamarije, koja je uspješna dizajnerica.

Pogledaji ovo Aljoša Asanović Nekad i sad Svi ga pamtimo kao jednog od najzgodnijih Vatrenih iz uspješne '98., a danas bi ga s potpuno sijedom kosom i bradom teško prepoznali!

Fotografije pogledajte u galeriji.

Antonio s godinama sve više nalikuje Aljoši, a također je i nogometaš, dok se legendarni Vatreni drastično promijenio od svojih slavnih dana i posljednjih godina njeguje gustu sijedu bradu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antonio Asanovic (@asanovic_antonio)

Aljoša danas ima 58 godina, a zauvijek će ostati zapamćen kao dio legendarne generacije koja je pod vodstvom Ćire Blaževića osvojila broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Camilla - 2 Kraljica Camilla - 1 Kraljica Camilla - 3 Kraljica Camilla - 4 +26 Kraljica Camilla - 5 Celebrity Kraljica Camilla oglasila se prvi put o stanju Kate Middleton i otkrila nove detalje kako se osjeća: "Znam da je ona..."

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Revija Roberta Severa - 3 Revija Roberta Severa - 6 +22 Revija Roberta Severa - 2 inMagazin Borna Kotromanić nadmašila samu sebe: Ma je li to ona na reviju Roberta Severa došla u donjem rublju?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene