NAJVEĆA OBOŽAVATELJICA

POZVALA I NA ODOJAK Vikendicu nazvala "Zlatni dvori", glumcima donijela poklone!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Cvitković odgodila je majstorski ispit zbog prilike da upozna zvijezde serije "Zlatni dvori".

Jako dirnuti bili su glumci serije "Zlatni dvori" kada im je u posjet stigla velika obožavateljica, 20-godišnja Slavonka Ivana Cvitković. U ugodnom popodnevnom druženju Ivana je upoznala zvijezde serije te im uručila svoj poklon - bočice sa zlatovezom. Ljubav prema seriji i slavonskim običajima tako je djevojka spojila u jedno. Odgodila je čak i svoj majstorski ispit za kuharicu kako bi stigla u Zagreb i upoznala se sa zvijezdama omiljene serije. Zanimalo nas je kako je sve počelo, pa nam je Ivana ponešto o svemu i ispričala.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Zlatni dvori' PREMIJERA Pjesma koja će vam na prvu ući u uho

"Kako je počela serija, tako smo tata i ja počeli raditi vikendicu, a meni je došlo napamet da se vikendica zove Zlatni dvori. Seriju pratim svake večeri, nekad pogledam i reprizu, ne propuštam nijednu epizodu. Oduševljena sam, malo je reći. Svi su mi ušli pod kožu, zadovoljna sam i Petrom Kralj, Katarinom Baban, Matkom Knešaurekom - svima podjednako. Nikad nisam legla u krevet da se nisam zapitala što se će događati u sljedećoj epizodi. Ne prolazi ni dan da ne poslušam pjesmu Colonije i Slavonia Benda, a naravno i ove nove pjesme 'Bagrem' u izvedbi Sandre Bagarić i Sinova ravnice", rekla je Ivana. Nikad nije, kaže, ni sanjala da bi do susreta moglo doći.

"Nisam napravila poklone s namjerom da stignem u Zagreb i upoznam se sa zvijezdama serije. Katarina je naša Slavonka, Matko je sjajan, ma svi su odlični ljudi! Zlatovez sam im napravila od srca, nisam ni sanjala da bi mogla doći do seta i svih upoznati! Zbog ovog poziva odgodila sam i majstorski ispit za kuharicu, ali neće biti nikakvih problema. Počela sam s izradom zlatoveza kad se u seriji počelo spominjati o kazanu i o rakiji i odučila sam svima napraviti po jedan znak pažnje. Sve u svemu, to sam radila od srca, mnogo je tu mukotrpnog rada, sjedenja i vezenja po 3 - 4 sata, iščekivajući kad ću više završiti, ali uspješno izvedeno uz pomoć Anite Kamenjašević", priča nam presretna djevojka. "Volim ih toliko da bi im napravila i nošnje, a kamoli ne zlatovez. Volim naše običaje, Slavoniju, sve sam ih pozvala kod nas u Posavske Podgajce, svi će imati gdje spavati. Svi su me dirnuli, očekujem ih na čobancu i odojku s ražnja, ako ne ove, onda barem sljedeće godine! Oduševljena sam do neba", zaključuje ova velika ljubiteljica "Zlatnih dvora".

Simpatična djevojka otkrila nam je da ne može bez svoje omiljene serije, ali i Slavonije, koju voli najviše na svijetu. "Ja sam prije dvije godine išla raditi sezonu u Dalmaciju, radila sam u kuhinji, jedva sam čekala vratiti se Slavoniji. Potom sam otišla u Njemačku, a zatim se vratila u Hrvatsku odraditi sezonu. Nisam mgola, dala sam otkaz i došla svojoj kući, svojoj Slavoniji. Rekla sam da neću nigdje, ako 'ginem', 'ginem' u Slavoniji! Sada radim, dobila sam posao u staračkom domu", zaključuje ova skromna i simpatična djevojka, koja je malo slavonske topline prenijela i na set "Zlatnih dvora", gdje su je podjednako toplo i sretno dočekale i zvijezde serije. "Ne ponašaju se kao zvijezde uopće. Svi su se zafrkavali, šalili sa mnom, Matko je pravi zafrkant, Petra Kralj je bila oduševljena, ma svi su sjajni", zaključuje djevojka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene