Bravo!

Ogroman uspjeh naše ljepotice! Hrvatica u samom vrhu prestižnog izbora

Magdalena Brkić na svjetskom izboru za Miss Turizma (FOTO: Facebook) Magdalena Brkić na svjetskom izboru za Miss Turizma (FOTO: Facebook) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Brkić na svjetskom izboru za Miss Turizma (FOTO: Facebook) +0 Magdalena Brkić (FOTO: Instagram) Galerija

Lijepa Slavonka Magdalena Brkić ostvarila je sjajan rezultat na svjetskom izboru za Miss Turizma koji se održao u dalekoj Maleziji.

Hrvatica je opet u samom vrhu najljepših žena na svijetu! Zgodna Slavonka Magdalena Brkić na svjetskom izboru za Miss Turizma ušla je među 15 najljepših žena iz cijelog svijeta. Izbor se održao u Maleziji, a Magdalena je svojom ljepotom ostvarila rezultat koji je i priželjkivala. Pobjeda joj je na kraju izmakla za dlaku, no Magdalena je i više nego zadovoljna 6. mjestom koje je osvojila.

Pogledaj i ovo Boris Kosmač (FOTO: Privatni album) Golemi svjetski projekt Ima titulu kralja botoksa, pobijedio je na Euroviziji… A sada u Hrvatsku dovodi najljepše žene svijeta!

"Moja očekivanja za Maleziju su da samo u najboljem svjetlu prezentiram Hrvatsku", izjavila je Miss Turizma Hrvatske neposredno prije odlaska na svjetski izbor. Inače, ova ljepotica rodom je iz slavonskog sela Nuštra, a trenutno živi u Vinkovcima. Osim titule Miss Turizma Hrvatske, iza sebe ima i titulu Miss Slavonije.

Magdalena Brkić (FOTO: Instagram) Magdalena Brkić (FOTO: Instagram)

Pobjedu na ovogodišnjem izboru odnijela je Miss Kolumbije, prvom pratiljom proglašena je Miss Perua, drugom Miss Srbije dok su se još u Top5 plasirale missice Malezije i Mongolije. Između pedeset i jedne natjecateljice iz cijelog svijeta Magdalenino šesto mjesto uistinu je sjajan rezultat.

Uspjeh Hrvatice na izboru svakako je izvrsna turistička promocija za našu turističku zemlju, a kako je naša Miss promovirala ljepote Vinkovaca Hrvatske pogledajte u video prilogu  koji je osvojio visoko 3.mjesto kao najbolji turistički video. Promotivni video prikazuje ljepote naše zemlje kroz spot violončelistice Ane Rucner.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene