od 18 do 21. lipnja

Festival 'Ana u Gradu' u Dubrovniku uz brojne glazbene zvijezde

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Očekuje nas pet koncerata s domaćim i stranim glazbenicima među kojima su i Oliver Poole, Mario Stefano Pietrodarchi i Luca Lucini.

Festival Ana u Gradu, autorski projekt Ane Rucner, od 18. do 21. lipnja otvara svoja vrata po peti put u prekrasnom Dubrovniku.

Pogledaj i ovo Ana Rucner lijepo i ugodno Ana Rucner pokazala kako izgleda njen stan, vidi se da je pazila na baš svaki detalj, a jedna prostorija je san svake žene!

Ana Rucner snimila spot s Alkarima: 'Uživala sam stajati ispred konja koji galopiraju brzinom munje prema meni'

Domaće i strane posjetitelje zasigurno će oduševiti čak 5 koncerata s domaćim i stranim gostima. Osim poznatog Aninog koncerta „World Classics and Croatian Beauties“ na kojem svira poznate hrvatske i strane skladbe uz atraktivne video projekcije, tu je i Oliver Poole iz Engleske kojeg nazivaju mladim Rubinsteinom, zatim Mario Stefano Pietrodarchi, sjajan glazbenik na bandoneonu koji često nastupa s Andreom Bocellijem i Luca Lucini pravi virtuoz na gitari.

 

Zovu ga mladim Rubinsteinom, do sada je, a samo su mu 23 godine, osvojio već dosta nagrada za svoje glazbeno umijeće,...

Posted by Ana Rucner on Thursday, June 11, 2015

Posjetitelje 21.6 , na Svjetski dan glazbe, očekuju čak dva koncerta, prvi na Srđu u 5 sati ujutro gdje Ana s majkom, također čelisticom, dočekuje prve zrake sunca, te koncert filmske glazbe u kazalištu Marin Držić, na kojem će joj se pridružiti i Simfonijski orkestar iz Mostara. Sav prihod od prodaje ulaznica donirat će se mladoj Dubrovkinji Mari Maltarić.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene