Mlada pjevačica

17-godišnjakinja porijeklom iz Hrvatske zarađuje milijune!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lorde je svoju karijeru počela u Novom Zelandu, a sad je dobila ponudu života!

Mlada pjevačica Lorde, porijeklom Hrvatica, na glazbenim ljestvicama probila se pjesmom 'Royals'. To joj je donijelo i ponudu za potpisivanje glazbenog ugovora vrijednog 2,5 milijuna funti, piše Wall Street Journal.

Pogledaj i ovo showbuzz Ona je Lorde 16-godišnjakinja hrvatskih korijena osvaja svjetske top ljestvice!

No, pravo ime Lorde je Ella Yelich O'Connor, a na svom debitantskom albumu 'Pure Heorine' sama je napisala sve pjesme. Zbog svog iznimnog talenta i ranije je dobivala ponude od velikih glazbenih kuća, a kako kaže njezin menadžer, prava prilika tek sad je došla.

>> Hrvatski korijeni daleko su dogurali - otkrila tajnu svojeg imena!

Valja istaknuti kako je njezina pjesma 'Royals' dospjela na vrh glazbenih ljestvica u SAD-u, Kanadi i Velikoj Britaniji te, naravno, Novom Zelnadu i Australiji.

Novozelađanka poznatija pod imenom Lorde, čiji je djed stigao iz Dalmacije na Novi Zeland, našla se u samom vrhu Billboardove Top 100. Lorde, punog imena Ella Yelich-O'Connor, dala je intervju za britanski Guardian pa možemo i pobliže upoznati ovu 16-godišnju talentiranu umjetnicu.

'Željela sam aristokratsku titulu, no u isto vrijeme sam htjela izgledati ženstveno', kaže Ella o svojem umjetničkom imenu Lorde. 17-godišnjakinja koja još ide u školu, ipak se trenutno više posvetila svojoj glazbenoj karijeri. 'Ljudi iz glazbene industrije odmah su primijetili kako sam prilično čudna', kaže Lorde koja je svoj prvi ugovor s Universal Records potpisala kada je imala svega 12 godina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene