Nezaobilazna postaja

Još jedno neponovljivo filmsko Sarajevo: Velika glumačka imena uveličala su dolazak u ovaj grad!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sarajevo Film Festival - 11 In Magazin: Sarajevo Film Festival - 10 In Magazin: Sarajevo Film Festival - 9 In Magazin: Sarajevo Film Festival - 8 In Magazin: Sarajevo Film Festival - 7 In Magazin: Sarajevo Film Festival - 6 In Magazin: Sarajevo Film Festival - 5 In Magazin: Sarajevo Film Festival - 4 In Magazin: Sarajevo Film Festival - 3 In Magazin: Sarajevo Film Festival - 2 +11 In Magazin: Sarajevo Film Festival - 1 Galerija

Čak 230 filmova iz 62 zemlje, brojne poznate osobe iz kulturnog i javnog života regije, ali i svijeta, poput Madsa Mikklesena i Jesseja Eisenberga. A svi oni stali su pred kamere In magazina!

Nezaobilazna je ovo postaja filmske industrije, ali i svih onih koji u njoj uživaju. Sarajevo film festival i ove je godine, po 28. put, okupilo pregršt filmskih naslova i zvijezda. Hrvatski redatelj Dalibor Matanić stigao je sa serijom, no istaknuo – Sarajevo vam jednostavno, bez obzira na to stižete li na njega s projektom ili ne, mora biti na rasporedu:

Pogledaj i ovo BUKOWSKEE feat. Tarik Filipović Intimne priče Priča o nestrpljenju i neopraštanju u novoj pjesmi spojila je BUKOWSKEE s našim poznatim glumcem i voditeljem!

''Ovo je meeting piont cijele regije, i sad kad smo raidili ''Područje bez signala'' s Jovanom i ovim glumcima se pokazalo da nema graničnih barijera i da cijela regija što više surađuje najviše što se tiče glumaca'', rekao je. 

Slaže se s njim i glumac Nikola Kojo. Kojo je dugogodišnji gost Festivala, a ove godine ga je posjetio s članovima serije ''U klinču'', ali i prvi put u ulozi redatelja:

''Bilo je divno, stvarno mladi ljudi, neki su prvi put u ovom poslu, ali snašli su se kao riba u vodi tako da je bilo stvarno dobro'', komentirao je. 

Danski glumac Mads Mikkelsen u Sarajevo je trebao stići još 2020., no zbog pandemije korona-virusa, nije mogao prisustvovati. Ove godine u filmu 'Lov' Thomasa Vinterberga, Mads igra glavnu ulogu. Uoči projekcije, festival mu je uručio priznanje ''Počasno Srce Sarajeva'':

''Osjećaj je fantastičan. Mnogo je mojih idola nagradu dobilo, stoga se osjećam počašćen'', rekao je Mads. 

Iako je Sarajevo napustio dan kasnije, stigao je prošetati gradom i kušati hvaljene delicije.

''Jeo sam ''čevapčić' danas, ne znam jesam li dobro izgovorio. Nemamo ništa takvoga u danskoj, trebalo bi otvoriti restoran'', kaže. 

Isto priznanje stiglo je u ruke i holivudskom glumcu Jesseju Eisenbergu. Ne festivalu je prikazan njegov prvi redateljski prvijenac 'Nakon što spasiš svijet', u povodu kojeg je otkrio kako gleda na svijet koji ne može bez interneta i društvenih mreža:

''Osobno ih ne koristim, glumac sam, radim intervjue poput ovog gdje govorim o sbei, stoga kad sam kod kuće ne želim natipkati više ništa o sebi, previše pričam o sbei to niej zdravo. Nisam na društvenim mržama, ali da nisam javna osoba vjerojatno bi ih volio'', kaže Jesse. 

Eisenberg je stigao sa suprugom i najavio skori povratak s cijelom obitelji:

''Imam petogodišnjeg sina, moja supruga i ja smo ovdje, ali stalno pričamo koliko bi se njemu ovdje svidjelo, ova zgrada, ove stepenice. Definitivno ćemo se vratiti'', rekao je. 

Mnogi su se na crvenom tepihu posebno razveselili glumcu Slavku Štimcu, kojeg smo obožavali u djetinjstvu. Proslavio se ulogama u filmovima "Vlak u snijegu" i "Vuk samotnjak", a sad je nagrađen Srcem Sarajeva za epizodnu ulogu u dramskoj seriji "Crna svadba":

''Ja se ne zadražavam dugo na festivalu, kad sma bio mlađi jesam, ali mislim d aje festival jako značajna stvar, ljudi se sretnu, dijele ideje baš je fino da smo se okupili sa svih strana i to mi se sviđa'', kaže. 

Nagradu mu je uručio Tarik Filipović. Osim što mu je Štimac idol iz djetinjstva, Tarik je otkrio kako je jednako zadovoljstvo nagradu dodijeliti, kao i primiti. On pak uskoro očekuje premijeru španjolskog filma "42 sekunde", u kojem glumi legendarnog trenera vaterpola Dragana Matutinovića.

Bez obzira na to jeste li stigli zbog filma, zvijezda, druženja ili nečeg drugog – i ovog puta Sarajevo je dokazalo – nema srca koje taj grad ne može osvojiti!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldovu Georginu napali zbog haljine koju je obukla za crkvu, a za sve je kriv prorez: "Nije primjerno tako pokazivati pozadinu"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +25 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Objave s društvenih mreža otkrile koga je to Seve povela na svadbu naše glumice, odabrala je bome zgodnu pratnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene