Pokazali koliko se vole

Snježana Mehun otkrila detalje ljubavne bajke s austrijskim poduzetnikom! Slijedi li vjenčanje?

Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Dnevnik.hr) Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Dnevnik.hr) Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Dnevnik.hr) Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Dnevnik.hr) Snježana Mehun (Foto: IN Magazin) Snježana Mehun (Foto: IN Magazin) Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Dnevnik.hr) Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Instagram) Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) +0 Snježana Mehun (Foto: Instagram) Galerija

Poduzetnica Snježana Mehun ekskluzivno je za IN Magazin ispričala svoju ljubavnu bajku koju trenutačno proživljava. Osvojio ju je austrijski poduzetnik Franz Schillinger koji se bavi prodajom luksuznih brodova.

Ako netko zna uživati u životu onda je to Snježana Mehan s kojom smo se družili na jahti između Čiova i Šolte. 

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

''Ja jednako mogu uživati na kamenu u Karlobagu i na ovako luksuzom brodu. Isto mi je. Bitno je s kim si'', rekla nam je Snježana. 

A kad smo kod dobrog društva, čovjek koji je Snježani unio sreću, također voli brodove, a to je jedna od stvari koja ih je spojila. 

''On ne da voli brodove, nego se bavi podajom brodova, tako da je on ozbiljan biznismen. Nije glumac iz sapunice iako je to na momente djelovalo kao da smo mi glumci iz sapunice, ali to je bilo samo za IN Magazin'', našalila se Snježana. 

Zanimalo nas je što ju je kod Frantza privuklo. 

''Meni je neugodno malo o tome pričati. Neugodno mi je. Čekaj da kucnem u drvo, da ne ureknem, nikad ne znaš. Sigurno je da me privukao svojom osobnošću, atraktivan je muškarac, to je bilo čime te privuče. Super je kao osoba, dobar je, izuzetno je sposoban. To mi se jako sviđa, to mi imponira, jako je inteligentan, poznaje jako dobro Hrvatsku, priča malo hrvatski'', kaže nam. 

Kad nema novinara i kamera rado planinare i vole ići na Sljeme. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

''Tako smo se i zbližili jer je on dolazio i ne bi vjerovao, hodao je sa mnom na Sljeme. Voli planinariti i imamo neke zajedničke strasti'', priča nam Snježana. 

Iako je možda prerano razmišljati o tome, zanimalo nas je vidi li se Snježana već u bijelom, pred oltarom?

''Znala sam, to me svi pitaju. Ali ja sam to obavila već dva puta, nemam presing oko toga da to moram. Tu je s nama moj sin Dino kojeg volim najivše na svijetu i što se tog dijela tiča, ja imam sve'', zaključila je. 
 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone (Foto: Instagram) Sistine Stallone (Foto: Instagram) Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL +7 Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Celebrity Kći Sylvestera Stallonea objavila dosad najseksi fotografiju iz Hrvatske, uživa na čarobnom Visu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene