bilo ih je puno

Šarmer omiljen od naroda i uvijek spreman na šalu: Prisjetili smo se Ćirinih najzabavnijih trenutaka zabilježenih kamerom!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: šale Ćire Blaževića - 1 In Magazin: šale Ćire Blaževića - 2 In Magazin: šale Ćire Blaževića - 3 In Magazin: šale Ćire Blaževića - 4 In Magazin: šale Ćire Blaževića - 5 In Magazin: šale Ćire Blaževića - 6 In Magazin: šale Ćire Blaževića Severina i Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović +5 In Magazin: Miroslav Ćiro Blažević - 8 Galerija

Legendarnog trenera i izbornika, osim po brojnim nogometnim uspjesima, pamtit ćemo po nepresušnom šarmu, optimizmu, dobroj energiji i šalama. Ćiro je svima rado pružao ruku, strpljivo odgovarao na pitanja i imao je volje i vremena za svakoga. I naše su kamere zabilježile brojne trenutke koji pokazuju da su ga zbog njegovog humora svi obožavali.

Optimizam i zahvalnost iz njegovih su riječi prštale i kad mu je bilo najteže. Legendarnog trenera obožavale su doslovno sve generacije. 

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Ćiro Blažević ''Chapeau...'' Kolinda se objavom s posebnog mjesta oprostila od omiljenog Ćire: ''Gdje si iscrtao jedan od najvećih slavoluka pobjede, nedostaješ...''

"Nikom ne odbijam dijalog. Znali su mi sugerirat, budale su mi znale sugerirat što trebam, i njih bi saslušao, ali sam od tih budala pod navodnicima znao čuti i stvari koje su mi koristile", govoro je Ćiro.

Nogometni znalac bio je pravi šarmer i džentlmen. Nema te dame koja u susretu s Ćirom nije dobila kompliment, a mnogi su se pitali je li mu supruga bila ljubomorna.

"Prije svega nema razloga, a i ona je to skužila. Ja sam ljubazan i jako volim žene, a prije svega ih poštujem, tako da ih ne mogu nikad povrijedit", objasnio je jednom prilikom za IN Magazin. "Moja supruga je rano shvatila da ja pripadam jednom svijetu za koji živim. Nogomet je moj život i jako mi je puno pomagala i nikad nije pitala gdje sam", dodao je tada.

Ćiro je bio omiljen i na estradi. Nema te zvijezde koja za njega nije imala samo riječi hvale.

"Ja sam bila uvjerena da gospodin Ćiro ne zna tko sam ja i kako se ja zovem, a on je meni došao i rekao: 'Čuj, ja tako volim tvoje pjesme', a ja kažem: 'A vi ni ne znate kako se ja zovem'. Neću ponovit što mi je rekao nakon toga", ispričala je jednom Nina Badrić za IN Magazin.

"A ona ni ne zna da sam već tada bio zaljubljen u nju i da sam je uistinu obožavao", ubacio se Ćiro.

Iako je u životu nanizao uspjeha da im se ne zna broj, bio je sanjar i sanjao nove snove.

"Uvijek ima neostvarenih snova, uvijek čovjek žali za nečim, jer nakon događaja ti shvatiš gdje si pogriješio", govorio je legendarni trener.

Njegov osebujni stil treniranja zabavljao je naciju, a šalu na svoj račun nikad nije odbijao, čak ni kad smo ga priveli pred našu skrivenu kameru.

Uvijek nasmijan i u društvu omiljen. Nema sumnje, ovaj je čovjek opravdao da ga zovemo Ćiro legendo, a njegovih najzabavnijih trenutaka prisjetiti se u videu u prilogu.

Legendo, kroz svoje uspjehe i nezaboravni entuzijazam u našim ćeš srcima živjeti vječno! 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 2 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 4 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 5 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 7 +20 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 1 Zanimljivosti Tko su djeca Miroslava Ćire Blaževića? Iza sebe je ostavio dvije kćeri i sina, a nije skrivao tko mu je najdraži

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene