Sasvim otvoreno

Ivana Kindl promijenila je imidž i progovorila o mentalnom zdravlju: ''Žalosno je da se više volimo skrivati nego pričati o tome''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ivana Kindl - 7 In Magazin: Ivana Kindl - 8 In Magazin: Ivana Kindl - 1 In Magazin: Ivana Kindl - 6 In Magazin: Ivana Kindl - 5 In Magazin: Ivana Kindl - 3 In Magazin: Ivana Kindl - 2 Ivana Kindl (FOTO: PR/Marko Horvat) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +2 Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Galerija

James Bond filmovi bili su inspiracija Ivani Kindl za njezin novi singl. Ova poznata pjevačica priprema i novi album, a sve više se bavi i psihologijom. O svojim problemima s depresijom otvoreno progovara, a u videu pogledajte što joj je najbolja terapija.

Nova pjesma, videospot i potpuno novi imidž Ivane Kindl. Dugo ju nismo vidjeli s dugom kosom, a izgled je promijenila ipak samo privremeno.

Pogledaj i ovo Miroslav Ćiro Blažević - 4 Inspirativne priče Herojske borbe naših poznatih: Evo koje su zvijezde prošle godine otvoreno govorile o svojim problemima.

''Super je osjećaj biti u dugoj kosi, ekstenzije ne smijem nositi, ali zato imam perike, sjajna stvar'', govori Ivana. 

Njezin novi singl zove se "Bond", a pomalo i zvuči kao pjesme iz filmova James Bonda.

''Ja jesam veliki filmofil , ali nisam ljubiteljica bond filmova, moram priznati, više sam ljubiteljica soundtrackova iz filmova, soundtrackove obožavam'', kaže Ivana. 

I ova pjesma naći će se na Ivaninom novom albumu koji bi na jesen trebao biti objavljen nakon 11 godina pauze. Ljeto prije izlaska albuma provest će na Lošinju.

''Ja sam ovisnik stvarno o plivanju, čim dođu ovako topliji dani samo jedva čekam da bacim sve, da se zgasim i da se odem banjati'', kaže Ivana. 

Osim glazbe, puno vremena provodi baveći se i psihologijom.

''Sad u ovim godinama sam otkrila želju da bih voljela studirati psihologiju samo moj problem je, ja sam lijena za učenje tako da ja više upijam tu psihologiju ovako kao neki laik. Dođe mi da nekad budem nekima terapeut svojevrsni ako skužim da su neka stanja koja sam ja recimo prošla'', priča Ivana. 

O vlastitoj borbi s depresijom govori bez ustručavanja.

''Nema zdravlja, ni fizičkog zdravlja, bez mentalnog zdravlja, žalosno je da smo mi ko vrsta zanemarili to i da se volimo više skrivati umjesto da pričamo o tome na glas i da rješavamo probleme'', kaže Ivana. 

A u svojoj okolini kaže, često primjećuje velike greške u odgoju djece.

''Mnogi roditelji griješe jako puno u odgoju djece, oni roditelji koji ne znaju se posvetiti djetetovom mentalnom zdravlju, već ga samo odgajaju kroz kritiziranje, definitivno će uništiti dijete. Jako sam puno okružena s djecom u mom kvartu, nekad se i usudim kad vidim da možda krivo rade da sad ne ispadne da tu glumim nekog psihoterapeuta'', smatra Ivana. 

Usudi se roditeljima udijeliti savjet ili kritiku, sve za dobrobit djece.

''Djeca su kao životinje, životinje su vječna djeca, čiste duše, djeca su čiste duše, kad te djeca, ako te djeca i životinje obožavaju znači da je s tobom sve ok'', samtra Ivana. 

Poznata je i kao velika ljubiteljica životinja.

''Doslovno ću sve ostaviti ako treba spašavati neku životinju, moja terapija su životinje i glazba, ne znam ni sama da li su prvo životinje ili glazba'', kaže. 

Životinje i glazba - to je njena terapija, lijek koji uvijek pomaže.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: AFP) +5 Sharon Stone (Foto: Instagram) Zanimljivosti Prvo je pokazala savršenstvo u badiću, pa se fotkala samo u majici i prisjetila erotske scene koju je malo tko stvarno zaboravio

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene