''Kao što vidite...''

Glumci Kumova otkrili su gledaju li se na malim ekranima i iznijeli detalje o novoj sezoni koja uskoro stiže!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: kumovi - 6 In Magazin: kumovi - 5 In Magazin: kumovi - 4 In Magazin: kumovi - 3 In Magazin: kumovi - 2 In Magazin: kumovi - 1 +0 Radoslava Mrkšić Galerija

Novu sezonu ''Kumova'' svi jedva čekaju, a glumci su za In magazin otkrili kakva je atmosfera na setu te natuknuli što bi se moglo događati u novim epizodama koje će se emitirati na malim ekranima već ove jeseni.

Najgledanija domaća serija Kumovi uskoro se vraća na male ekrane. Omiljeni likovi, koji su se usidrili u srca publike, spremni su za nove zaplete. Što će im se događati, kakva je atmosfera na setu, ali i pokoju tajnu o rekvizitima, podijelili su s našom Dijanom Kardum.

''Atmosfera na ovom setu je fenomenalna. Imamo dojam da stvarno živimo u nekakvim Zaglavama, da smo postali stvarno rođaci, ne samo prijatelji, ne samo kolege'', govori Radoslava Mrkšić.

''Kažu da je drama kao život samo bez dosadnih djelova. Tako i mi ne mirujemo nikada.

I još jednostavno na skupu je puno temperamentnih karaktera. Dosta su to usijane ličnoasti'', rekli su Vladimir Tintor i Marina.

Usijane ličnosti vraćaju se u Zaglave, a glumci na set...

''Kvaliteta ove serije je što je dinamično, što su stalne promjene, zanimljiva lica'', govori Milan Štrljić.

Upravo su zanimljiva lica ono što krasi obitelj Stipana Macana.

''Stalno mi se obitelj širi i to je dobro, mada me strah. Onaj jedan period dok je Stipan bio u Njemačkoj da se ne pojavi neki mali Nijemac'', rekao je.

''Uloga koju glumac onako napravi sa srcem, a ja ovu zaista radim sa srcem je uloga koja prođe kroz tebe kao glumca, kao čovjeka. Ti njoj daješ jedan dio sebe, a ona od tebe uzima isto jedan dio i tog osobnog i tog glumačkog'', priznaje Vedran Mlikota.

Dosad su glumci naučili tisuće stranica teksta. Ispred i iza kamera bilo je mnogo uzbuđenja. Mnoge scene snimile su se i za stolom.

''Zahvaljujući našem dragom sektoru rekvizite, nekad znamo imati uzastopno scena, puno scena ručkova i objedovanja i to je sve pravo. Ali ovaj dio grožđe, kesteni to je sve, stalni postav. Naši rekviziteri su stvarno i konobari i kuhari... bez njih ne bi te scene tako uvjerljivo izgledale'', rekli su Marina i Vladimir.

Druga sezona Kumova najgledanija je TV serija u 2023. godini. A ne propuštaju je ni glumci.
''Često preko učenja teksta bacim pogled ono što sam radio, pa se miješa ono snimljeno i ovo za sutra, ali bitno je da publika ne propušta'', priznaje Milan.

''Kad god sam u prilici vidjeti, kad god dođem doma ranije, u svakom slučaju pogledam jer interesantno je vidjeti, što smo napravili, kako smo napravili'', rekla je Radoslava.

I novi nastavci zasigurno će donijeti još drame, ali i zabave

''Moja Matija je završila u bolnici i treba roditi i dobio sam prvo praunuče'', otkriva Milan.

''Ja vam to ne smijem niti ću vam reći što će se dogoditi. Ali dogodit će se puno... kao što ovdje piše Macan Benz ponovno s vama.. znači dižemo se iz pepele i krećemo u nove avanture'', otkrio je Mlikota.

Dovoljan je to poziv da svoje večeri uskoro rezervirate za Kumove jer ekipa iz Zaglava svojim zapletima zasigurno neće razočarati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene