Tko vam je favorit?

Matea ispala iz MasterChefa: Večeras slijedi veliko finale u kojem se za pobjedu bore Maja i Lora!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 4 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 3 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 2 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 1 Matea Alduk, MasterChef - 41 Matea Alduk, MasterChef - 40 Matea Alduk, MasterChef - 39 Matea Alduk, MasterChef - 38 Matea Alduk, MasterChef - 37 Matea Alduk, MasterChef - 36 +23 Matea Alduk, MasterChef - 35 Galerija

U posljednjoj epizodi MasterChefa show je napustila Matea Alduk pa će se u finalu za pobjedu boriti Maja Šabić i Lora Cepetić. Ne propustite veliki finalni dvoboj dviju najboljih natjecateljica koji je na rasporedu večeras na Novoj TV.

Maja, Matea i Lora su u polufinalu MasterChefa kuhale u Rovinju, u restoranu talijanskog chefa Emanuela Scarella.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin Stigla prinova! Chef Vuki objavio najljepšu moguću vijest, njegovoj sreći nema kraja: "Hvala ti dragi Bože!"

"Mislim da sam se osramotila. Mislila sam da nemam tremu, da sam cool i da sam smirena, ali mislim da je podsvjesno bio neki ogromni pritisak i ogromna trema i to me pojelo na kraju i eto, nisam dogurala dalje", izjavila je Matea.

Djevojke su imale zadatak replicirati dva jela – špagete i jaja s tartufima i kremom.

"Imali smo naizgled jako jednostavna jela koja su bila jako kompleksna, svašta se tu dalo zeznuti, ja sam zeznula svašta tako da jednostavno… Ja sam znala odmah kad sam to servirala da su to najlošiji tanjuri i da su cure odradile puno bolji posao od mene i baš sam ljuta na sebe i razočarana jer znam da mogu bolje. Glupe greške, mislim da je presudilo to, umor i nakon svega se više nisam mogla toliko dobro fokusirati. Umorna sam, eto, jednostavno.
Imam osjećaj da sam razočarala sebe i žiri i chefa. To bih voljela promijeniti, a sve drugo je tako kako je i neka tako i stoji", zaključila je.

Matea je iz MasterChefa izašla zadovoljna jer je, kaže, mnogo naučila, a otkrila nam je i za koga će navijati u finalu.

"Voljela bih da Maja Šabić pobijedi. Ona bi htjela krenuti u neki svoj posao i nagrada bi joj puno značila i mislim da je zaslužila, kompletno je super. Odlična je osoba, kuharica je vrhunska, slastice predobre radi i baš bi voljela da ona zaokruži ovu cijelu priču s titulom", smatra Matea.

Tko će pobijediti i osvojiti nagradu od 200 tisuća kuna, doznat ćete večeras na Novoj TV, a mi vam već pripremamo novu sezonu, za koju se možete prijaviti na telefon 060 800 061 ili putem web upitnika na novatv.hr/masterchef.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene