Kažu da si sliče

Bujne pozadine njihov su zaštitni znak kojima slavni glazbenik očito ne može odoljeti, pa sad usporedbe ne mogu izbjeći!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julia Fox i Kim Kardashian mogu se pohvaliti istim ukusom za muškarce, ali i bujnim oblinama, zbog kojih su u fokusu komentara na društvenim mrežama.

Nova djevojka Kanyea Westa, 32-godišnja Julia Fox nedavno je osvanula na jednoj fotografiji na Instagramu na kojoj nosi upečatljivi plavi top u obliku kalupa za prsa, a društvene su mreže odmah preplavile usporedbe s gotovo identičnim komadom koji je ranije nosila reperova bivša supruga Kim Kardashian.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

No Julia se očito brzo snašla pa je u sljedećoj objavi istaknula da je neobični odjevni komad nosila mjesecima prije nego što ga je Kim obukla.

"Samo da znate, nosila sam ovo na Noć vještica 2021. i trebala sam biti nestašni Štrumpf. Zaboravila sam to objaviti", pravdala se Julia.

No čini se kako to nije jedina stvar zbog koje uspoređuju Juliju i Kim jer su mnogi zaključili kako su obje Kanyea zasigurno privukle i svojim bujnim oblinama, koje tako ponosno ističu gdje god imaju priliku, bilo da je riječ o javnosti ili na društvenim mrežama.

O ukusima je teško raspravljati, no u našoj galeriji pogledajte koji su to prizori rasplamsali iskrice na internetu, a i u Kanyeovu životu te izazvali podijeljena mišljenja obožavatelja ovih dviju dama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene