A i druge je usrećila!

Žanamari pokazala kako je provela Valentinovo, vidi se da si je dala truda da suprugu začini poseban dan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić je na profilu na Instagramu podijelila dio atmosfere Dana zaljubljenih i pokazala kako ga je ona obilježila.

Pjevačica Žanamari Perčić proslavila je Dan zaljubljenih u romantičnoj atmosferi, točnije na večeri sa suprugom Marijem Perčićem čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

40-godišnja Žanamari objavila je nekoliko fotografija na kojima se pokazala i seksepilnu kombinaciju koju je odlučila obući tim povodom i začiniti suprugu Valentinovo, a ni njezini obožavatelji nisu mogli ostati na te prizore.

"Sretno vam Valentinovo", napisala je kratko uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

"Ok.. Wow", "Želim ti svu ljubav svijeta", "Upravo gledamo u divu", "Bok seksi ljepotice", "Oduzimaš nam dah", "Savršena top, top žena", "Uh, savršena, taj outfit", "Uvijek si prekrasna", "Wow, lijepo", "Izgledaš divno", "Sretan praznik, želim ti puno ljubavi", samo su neki od komentara koje je dobila.

Žanamari se na domaćoj sceni pojavila sada već davne 2004. godine, a pjevačku karijeru započela je pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004. i godinu dana kasnije izdala svoj prvi album, koji je nazvala po sebi.

Četiri godine nakon što je izašao njezin prvi album Žanamari je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu. Vjenčali su se 2014. godine i zajedno imaju kćerkicu Gabrijelu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić (FOTO: Robert Anić/Pixsell) Sandra Bagarić (Foto: Goran Perešin) +0 Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nekad i sad Nezaboravni dekolte naše operne dive teško je nadmašiti i nakon 15 godina, ovakav izrez stvarno se ne viđa često!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Lončar +0 Leonarda Lončar i Josipa Pavičić Celebrity Bivša supruga Zvonimira Bobana provela je Dan zaljubljenih u omiljenom društvu i nije mogla sakriti sreću s lica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene