"vjenčanje godine"

Cure detalji sa svadbe Snježane Mehun na kojoj su i brojna poznata lica, a lokacija koju je odabrala oduzima dah

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snježana Mehun udaje se za odabranika svog srca, a brojni gosti na svojim Instagramima su objavili detalje svadbene atmosfere.

Snježana Mehun udaje se za odabranika svog srca, jahtaša Franza Schillingera, a vjenčanje je organizirala na jahti u zadarskom arhipelagu. Na Instagramu brojni poznati uzvanici cijelo vrijeme objavljuju bajkovite storije sa svadbe, a na ceremoniji su između ostalih Nives Celzijus, Ecija Ivušić i njezin dečko Goran Belošević, Ana Rucner, Antea Kodžoman i brojni drugi.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, uzvanici su na vjenčanje stizali gliserima, a sjajne atmosfere im ne nedostaje. "Vjenčanje godine", mnogi od njih su objavili na svojim profilima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun)

Podsjetimo, Snježana i Franz zaručili su se na egzotičnim Maldivima u veljači ove godine, a onda nije ni slutila da će joj se na tom putovanju promijeniti život. Naša poduzetnica ne skriva koliko je zaljubljena u svog partnera, a o detaljima vjenčanja i cijeloj svečanosti više će se znati kroz nekoliko dana.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar (FOTO: Instagram) Saša Lozar - 6 Saša Lozar - 3 Saša Lozar - 1 +1 Saša Lozar Celebrity Našeg pjevača i suprugu zamijenili za Maju Šuput i muža Nenada, on je na usporedbe odgovorio u svom šaljivom stilu!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić Ivana Mišerić Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte fotografiju zbog koje su našu voditeljicu prozvali božicom: "Ne znam je l' bi te gledao ili čitao"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene