zajedno od srednje škole!

Naš legendarni košarkaš snimljen u šetnji sa suprugom, neobični par mamio je poglede u Splitu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Toni Kukoč i njegova supruga Renata snimljeni su u šetnji splitskom rivom.

Hrvatski košarkaški velikan Toni Kukoč (52) ovih dana boravi u rodnom Splitu, koji redovito posjećuje i nekoliko puta godišnje otkako se 1993. godine odselio u Highland Parku pored Chicaga kako bi igrao za legendarne Bullse.

Pogledaj i ovo showbuzz oboje su samozatajni Djeca Tonija Kukoča očev govor slušala su u suzama, inače se skrivaju od medija, a evo što rade i gdje žive

S njim je u Hrvatskoj i supruga Renata, također rođena Splićanka, a par je ovaj vikend snimljen u šetnji gradom.

Zbog velike razlike u visini, teško ih je bilo ne primijetiti, a i sumnjamo da Toni može Splitom prošetati neopaženo, pogotovo nakon što je nedavno konačno primljen u Kuću slavnih u američkom Springfieldu.

Renata je nosila kombinaciju od trapera, dok je Toni bio u nešto ležernijem izdanju s običnom bijelom majicom i hlačama do koljena.

Košarkaš je svoju suprugu upoznao dok je još bio u srednjoj školi, a zajedno imaju dvoje djece. Sin Marin rodio im se 1992. godine, a 1998. dobili su i kćer Stelu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar šesta emisija TLZP - 2 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 5 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 4 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 1 +23 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 3 Celebrity Treba li se Lepa Brena zabrinuti zbog ovih prizora? Vitko tijelo i duge noge koje bi baš svakog zavarale!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene