Zajedno od srednje škole

Toni Kukoč ostavio suprugu Renatu u suzama, a ona mu jasno dala do znanja što osjeća prema njemu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Toni Kukoč je prilikom svečanosti uvrštenja u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu emotivnim govorom ganuo suprugu Renatu do suza.

Naš umirovljeni košarkaš Toni Kukoč doživio je veliku čast uvrštenja u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu, a emocije na svečanosti koja je održana tim povodom nije krio, kao ni njegova supruga Renata.

Pogledaj i ovo showbuzz oboje su samozatajni Djeca Tonija Kukoča očev govor slušala su u suzama, inače se skrivaju od medija, a evo što rade i gdje žive

52-godišnji Toni je u emotivnom govoru posebno zahvalio svojoj obitelji, što je Renatu, s kojom je od srednje škole, ganulo do suza.

"Najveća hvala ide mojim roditeljima, ocu Anti, majki Radojki i sestri Sandri, za velike žrtve i stalnu ljubav i podršku. Mojoj djeci, sinu Marinu i kćeri Steli, volim vas i ponosan sam na vas. Mojoj supruzi, srednjoškolskoj ljubavi, znamo se jako dugo, bila si sa mnom od početka, u svim usponima i padovima, sve smo prošli zajedno. Volim te", izjavio je Kukoč, a Renata mu iz publike poslala poljubac.

Par je zajedno od srednjoškolskih dana, a zajedno imaju 29-godišnjeg sina Marina i 23-godišnju kćer Stelu. Zajedno žive u Highland Parku pored Chicaga kako bi igrao za legendarne Bullse, ali rodni Split često posjećuju.

Tako su prije nekoliko mjeseci snimljeni u zajedničkoj šetnji splitskim ulicama, kada su plijenili veliku pažnju prolaznika.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene