Vrući prizori!

Jasno je zašto mu mnogi zavide i voljeli bi biti na njegovu mjestu, a i on sam teško odolijeva čarima lijepe supruge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvie Meis i Niclas Castello snimljeni su na vrućem odmoru u Španjolskoj koju obilaze luksuznom jahtom.

Nizozemska voditeljica i manekenka Sylvie Meis bezbrižno uživa u ljetnom odmoru sa svojim suprugom Niclasom Castellom, a paparazzi ih kao obično ne ispuštaju iz vida pa su njihove najnovije vatrene fotografije obišle svijet.

Pogledaj i ovo showbuzz Njemu svi zavide Prepustili se strastima na odmoru poput zaljubljenih tinejdžera, a vole se godinama i ne mare baš ni za koga oko sebe

43-godišnja Sylvie i godinu dana mlađi umjetnik uhvaćeni su tako u izmjenjivanju vrućih poljubaca na luksuznoj jahti kojom obilaze španjolsku obalu, a fotografima se nisu dali smesti. Ona je pritom pokazala svoju zavidnu liniju i još jednom podsjetila zašto Niclasu mnogi zavide i zašto bi se voljeli naći na njegovu mjestu.

Nakon što su prošle godine nakratko morali odgoditi vjenčanje zbog pandemije koronavirusa Sylvie i Niclas sudbonosno su da izrekli u talijanskoj Firenzi, a fotografije raskošne ceremonije obišle su svijet. Par je zajedno od 2013. godine, a ona iza sebe ima propali brak s nogometašem Rafaelom van der Vaartom.

Ljepotica njemačko-nizozemskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britney Spears i Kylie Minogue.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel i Mateo Kovačić Celebrity Izabel i Mateo Kovačić objavili fotke sa sinova krštenja, ona odala koji mu je poznati nogometaš kum, a on se i sam oglasio: "Ponosni kumašin!"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +2 Val Kilmer (Foto: AFP) Nekad i sad Bio je najpoželjniji muškarac i tiha patnja žena, ali sada jedva govori i njegova pojava baš rastužuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene