Prije ga je skrivala

Sonja Kovač objavila rijetku fotku s dečkom, za ovu prigodu čak su se i isto obukli: "Neka i njega ispred objektiva"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač je na Instagramu objavila fotografiju s dečkom Goranom Mandićem, čiji je identitet skrivala duže vrijeme.

Naša uspješna influencerica i glumica Sonja Kovač je na profilu na Instagramu objavila rijetku fotografiju sa svojim dečkom Goranom Mandićem, kojeg je inače dugo skrivala od očiju znatiželjne javnosti.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Goran Mandić Preslatki su! Sonja Kovač pokazala trbuščić nakon vijesti o prvoj trudnoći, bila je to tajna koju su ona i zaručnik slatko čuvali!

Sonja i Goran na fotografiji poziraju u identičnim outfitima, zagrljeni u jesenskoj šetnji prirodom, a prizor zaljubljenog para raznježio je Sonjine pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Jako ste zgodni oboje", "Uvijek predivni", "Zgodan par", "Najljepši par u Hrvatskoj", "Prelijepi ste", "Ljepotani", "Preslatki", neki su od komentara koje su dobili.

Sonja i Goran u sretnoj su vezi od 2012. godine, a par je početkom ove godine uselio u prvi zajednički stan u Zagrebu, čije je uređenje ona redovito bilježila na svojem Instagramu i kanalu na YouTubeu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 +3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Celebrity Mišo Kovač hitno hospitaliziran u splitskoj bolnici, vijest je potvrdila njegova supruga: "Ne mogu pričati, nisam dobro"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene