Na meti fotografa

Jedna od najljepših Srpkinja ukrala pažnju na meču između Čilića i Đokovića, svi se slažu da je uljepšala i pogled na tribine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofija Milošević pojavila se u društvu Luke Jovića na meču Davis Cupa između našeg Marina Čilića i Novaka Đokovića za kojeg je i navijala.

Srpska manekenka, koja nosi titulu jedne od najljepših u svojoj zemlji, Sofija Milošević snimljena je na meču Davis Cupa između Marina Čilića i Novaka Đokovića u Madridu, gdje je svojom pojavom plijenila veliku pažnju.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Sofija Milošević - 1 Kakve fotke! Raskošna rođendanska proslava na jednom je mjestu okupila ljepotice koje su jako dobro poznate cijeloj regiji

31-godišnja Sofija pojavila se u društvu svog 23-godišnjeg zaručnika Luke Jovića, inače igrača Real Madrida, s kojim trenutačno čeka drugo dijete, a par je bio meta fotografa koji su se našli na meču. Iako su oboje imali zaštitne maske na licima, plavokosa ljepotica nikome nije promakla dok je pažljivo pratila teniski meč. 

Manekenka i nogometaš u vezi su od prošle godine, a svoju su ljubav isprva tajili od javnosti. Sredinom kolovoza zaručili su se na Cipru, a u rujnu su dobili sina Alekseja. Sofiji je to bilo prvo dijete, dok njezin zaručnik ima jednogodišnjeg sina kojeg je dobio s bivšom djevojkom Anđelom.

Jović je prošle godine inače šokirao javnost kada je procurila vijest da je odletio iz Madrida, gdje je bio u karanteni zbog koronavirusa, u rodnu Srbiju. Razlog je bio Sofijin rođendan, a srpski mediji pisali su da je nogometaš stigao privatnim zrakoplovom i da je kada je sletio, dobio rješenje o samoizolaciji. Zbog toga se našao na udaru srpske javnosti, ali i tijela vlasti pa su mediji u susjednoj nam zemlji pisali da mu prijeti i zatvorska kazna u trajanju od tri godine.

Prije Luke Sofija je bila poznata i po vezama s nekoliko drugih srpskih nogometaša, a javnost ju smatra jednom od najljepših žena u nama susjednoj zemlji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić +1 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić objavila fotku s pjevačem iz Srbije, odmah joj poručili da su predivni zajedno: "Wooow koja kombinacija!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene