bolni trenuci

U 28. godini života preminuo sin bivše djevojke Davora Šukera, izgubio borbu s teškom bolešću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Obregon bila je tri godine u vezi s nekadašnjim nogometašem Davorom Šukerom.

Nekadašnja djevojka Davora Šukera, Ana Obregon (65) prolazi kroz teško životno razdoblje. 

Pogledaj i ovo Davor Šuker nije ga više lako uočiti Legendu hrvatskog nogometa posljednjih godina viđamo baš rijetko, no ovaj put fotografima nije mogao promaknuti!

Naime, španjolskoj glumici i voditeljici preminuo je sin Alex u 28. godini nakon borbe s rakom. Portal Marca piše da je Alex vodio bitku s teškom dijagnozom posljednje dvije godine, a nedavno je završio u bolnici u Barceloni na liječenju. Ranije se liječio i u Americi, no nažalost nije uspio pobijediti bolest. 

Anin sin o svojoj je dijagnozi govorio na društvenim mrežama i sve dokumentirao kako bi pomogao drugima koji su to proživljavali. Svojedobno je istaknuo koliko cijeni svoju majku. 

"Ljudi različito reagiraju kada ih pritisnu problemi. Imam podršku obitelji i prijatelja, a moja je majka nevjerojatna žena", pohvalio ju je. Obregon je također često isticala koliko je bliska sa sinom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Disfrutando de mi semana de vacaciones con el hombre de mi vida @alessandrolequiojr antes de empezar la gira de mi nueva obra de teatro #vacaciones #felicidad #mejorimposible #mallorca #mediterraneo #summer #agradecida 💙🐬

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

Inače, Anu je hrvatska javnost upoznala kada je bila u vezi s nekadašnjim nogometašem Davorom Šukerom. Davor je bio jako zaljubljen u nju i zbog nje je ostavio odvjetnicu Juliju Falcon. Bili su skupa tri godine, a voditeljica se nije htjela s njim preseliti u Englesku, gdje ga je angažirala Aston Villa. 

"Jadni Davor stavio je prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u poznatom restoranu Txistu, pila sam vino i na kraju se zamalo ugušila. Skoro smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapeo u grlu", rekla je svojedobno Obregon. Unatoč svemu, bivši par ostao je u dobrim, prijateljskim odnosima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene