oduševila fanove!

Severina uskočila u kostim iz omiljene serije i na poseban način najavila ono što milijuni već neko vrijeme iščekuju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila video kojim je najavila novi album, a način na koji je to učinila oduševio je njezine brojne fanove.

Severina je u nedjelju videom koji je objavila na Instagramu oduševila milijune svojih obožavatelja. Objavila je detalje iza kulisa snimanja svog novog albuma kojeg svi jedva čekaju, a sve je najavila na poseban način.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Skupa s kolegom se prerušila u likove iz popularne serije "La casa de papel" te je uletjela u studio u kojem snima s Filipom Miletićem, a u pozadini je svirala pjesma "Bella Ciao" u izvedbi Gorana Bregovića.

"Jedva čekamo", "Hoće li brzo", "Još malo", "Sviđa mi se", samo su neki od komentara koje je dobila na video. Unatoč problemima u privatnom životu, jedna od najpopularnijih pjevačica s ovih prostora ide dalje što se posla tiče, a novi album njezini fanovi već neko vrijeme željno iščekuju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina inače iza sebe ima burno razdoblje što se privatnog života tiče, a ove se godine i službeno razvela od supruga Igora Kojića. Severina i Igor u braku su proveli gotovo šest godina, a imali su čak tri svadbena slavlja. Prvi put su slavili krajem rujna 2015. kada su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama. U listopadu iste godine priredili su i svadbu u Beogradu, a godinu kasnije su imali vjenčanje i u Zanzibaru.

O njihovim bračnim problemima počelo se šuškati u travnju prošle godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Zatim se mjesecima nisu nigdje pojavili skupa i prestali su dijeliti zajedničke fotke, no odbijali su išta komentirati za javnosti sve dok nisu službeno potvrdili razvod.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Maju Šuput pitali su tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu, njezin odgovor će vas oduševiti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene