što vi kažete?

Severina se pohvalila fotografijom s treninga, no svu je pažnju ukrao komentar Matije Vuice na račun trenera!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se na Instagramu pohvalila da je unatoč kiši otišla u teretanu, a dok su je svi hvalili zbog motivacije, ipak je komentar Matije Vuice najviše pažnje ukrao.

Severina se na Instagramu pohvalila fotografijom iz teretane, a dok su joj mnogi pratitelji pisali kako im nedostaje njezin novi album kako bi uz nove pjesme vježbali, najviše pažnje je privukao komentar Matije Vuice.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Nismo ni sumnjali da je trener zgodan", napisala je Matija ispod fotografije. Pjevačica je objavila fotku na kojoj vježba uz svog trenera te je naglasila kako kiša nije razlog da ostane kod kuće, nego ide vježbati. U samo nekoliko sati dobila je više od 17.000 lajkova na fotografiju. Jedna od najpopularnijih pjevačica s ovih prostora inače svojom pojavom zadivi gdje god da se pojavi, a svoju savršenu liniju redovito održava vježbanjem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina inače iza sebe ima burno razdoblje što se privatnog života tiče, a ove se godine i službeno razvela od supruga Igora Kojića. Severina i Igor u braku su proveli gotovo šest godina, a imali su čak tri svadbena slavlja. Prvi put su slavili krajem rujna 2015. kada su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama. U listopadu iste godine priredili su i svadbu u Beogradu, a godinu kasnije su imali vjenčanje i u Zanzibaru.

O njihovim bračnim problemima počelo se šuškati u travnju prošle godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Zatim se mjesecima nisu nigdje pojavili skupa i prestali su dijeliti zajedničke fotke, no odbijali su išta komentirati za javnosti sve dok nisu službeno potvrdili razvod.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić +1 Petar Grašo - 6 Celebrity Nakon Tončija Huljića, i otac Petra Graše komentirao je novu ljubav svojeg sina: ''Samo ću reći...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene