različiti interesi

Severina pozirala s naočitim muškarcem, a njen muž Igor to ignorirao i posvetio se drugim stvarima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je objavila fotografiju sa suradnikom Filipom Miletić, a Igor Kojić je zapratio još jedan Instagram profil.

Severina i Igor Kojić već mjesecima, kako se čini, žive zasebne živote i pritom intrigiraju javnost. 

Pogledaj i ovo showbuzz s omiljenim društvom Severina se pohvalila gdje i s kime se zabavlja nakon razvoda, nasmijala sve riječima uz fotku: "Ma bježite, luđaci"

Splitska pjevačica objavljuje fotografije sa svima osim sa svojim mužem i u ponedjeljak je pozirala sa svojim suradnikom, glazbenikom Filipom Miletićem.

"Znate one pjesme ‘Italiana’, ‘Grad bez ljudi’, ‘Uno momento’, ‘Brad Pitt’... i ostale... To je skladao ovaj ozbiljan profesor klavira, kojeg možete sresti samo po beogradskim knjižnicama i popodnevnoj šetnji Kalemegdanom... Dragi @filip_fmplay, rijetko se sreću takvi talenti i takvi ljudi. Sretan rođendan, dragi moj, i moje saučešće tvojim tridesetima", napisala je Severina koja je i ranije pozirala s Filipom te objavila fotografiju. 

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Znate one pjesme ‘Italiana’, ‘Grad bez ljudi’, ‘Uno momento’, ‘Brad Pitt’... i ostale... To je skladao ovaj ozbiljan profesor klavira, kojeg možete sresti samo po beogradskim knjižnicama i popodnevnoj šetnji Kalemegdanom... Dragi @filip_fmplay, rijetko se sreću takvi talenti i takvi ljudi. Sretan rođendan, dragi moj, i moje saučešće tvojim tridesetima🎂🥂🍭#letemiletetridesete #birthdayboy #filipmiletic #happybirthdayboy #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Dok pjevačica pozira sa zgodnima suradnicima, njezin muž Igor se bavi religioznim stvarima. Nedavno je uz svoju suprugu zapratio Instagram profil Biser Metohije na kojem je istaknuto da mu je cilj upoznavati ljude s Velikom Hočom i ostalim naseljima na Kosovu i Metohiji. Kojić je zapratio i treći profil, Poruke svetih otac. 

Inače, mjesecima se šuška o bračnim problemima Severine i Igora, a nijedno od njih nije to opovrgnulo niti potvrdilo.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene