stvarno hrabar odabir!

Ogroman izrez na Severininoj haljini izgleda kao da će svaki tren otkriti više nego što bi trebalo, počastila fanove prizorom za pamćenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je podijelila nove fotografije sa svog odmora na koji je nedavno otputovala te je oduševila mnoge obožavatelje.

Severina (49) se u subotu pohvalila da je otputovala na omiljenu lokaciju za partijanje, a sada dijeli atraktivne fotografije na svom Instagramu. 

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Ispred mene DJ", napisala je pjevačica uz objavu stih svog hita "Brad Pitt". Severina, koja uživa na Ibizi, pozirala je u izazovnoj haljini u kojoj svaki krivi pokret može otkriti previše. 

Naime, Splićanka je obukla kreaciju crvene boje s golemim izrezom na leđima, skoro od vrata pa netom iznad stražnjice. Na glavu je stavila slamnati šešir dok je oči sakrila iza sunčanih naočala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severinina modna kombinacija je oduševila njezine pratitelje. "Najljepša", "Top", "Predivna žena", "Izgledaš ludilo", "Woow", komentirali su. 

Neki su nastavili i stihove njezinog hita. "Iza ruši se sve", napisali su. Objava je u pola sata prikupila više od osam tisuća lajkova. 

Inače, mnogi su komentirali kako je izostala Severinina čestitka na Instagramu za 34. rođendan njezinog muža Igora Kojića. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene