Dokazali su suprotno!

Slavni dizajner i njegova 46 godina mlađa djevojka dobili dijete, a govorilo se da joj može biti djed i da neće dugo izdržati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Roberto Cavalli i Sandra Nilsson dobili su sina, a sretnu je vijest potvrdio sami dizajner.

Slavni talijanski dizajner Roberto Cavalli dobio je šesto dijete, i to u 83. godini sa svojom 37-godišnjom djevojkom, švedskom manekenkom Sandrom Nilsson.

Pogledaj i ovo Roberto Cavalli Tužna vijest Roberto Cavalli preminuo je u dobi od 83 godine, a još lani je slavio rođenje šestog djeteta

Dizajner, čije se bogatstvo procjenjuje na više od 400 milijuna funti, a koji već ima petero djece iz prethodna dva braka, potvrdio je tu vijest te otkrio da je dobio sina, kojem je odlučio dati ime Giorgio u čast njegovu ocu, kojeg su ubili nacisti tijekom Drugog svjetskog rata.

"Sandra je dobro. Beba, koja je rođena prije tjedan dana upravo ovdje u Firenci, prekrasna je i bilo je stvarno emotivno vidjeti ga odmah nakon što se rodio. Ime mu je Giorgio, kao i njegovu djedu, mom ocu kojeg su nacisti strijeljali u masakru u Cavrigliji kad sam imao četiri godine", izjavio je Roberto za magazin Novella 2000.

Roberto je sa Sandrom u vezi od 2008. godine, a nekoliko godina kasnije navodno joj je kupio privatni otok u Švedskoj, vrijedan 2,2 milijuna funti, a na njemu se nalaze luksuzna vila s četiri sobe, koliba za lov, bazen, teren za golf te ostaci stare vikinške utvrde. Par se danas odvaja u rijetkim trenucima, a iako su mnogi sumnjali da će njihova veza potrajati, oni su sve uvjerili u suprotno.

37-godišnja Sandra očarala je Roberta, koji je svakodnevno obasipa skupocjenim poklonima i vodi je na luksuzna putovanja. Strani mediji prenosili su glasine kako bi par trebao uskoro stati pred oltar, međutim to se do danas nije dogodilo niti se Sandra u javnosti pojavila sa zaručničkim prstenom na ruci.

Prije nego što se počela baviti glumom Sandra je radila kao manekenka, i to nakon što je kao 14-godišnja djevojčica zapela za oko agentima iz jedne francuske modne kuće.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 2 Lepa Brena +30 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 5 Celebrity Pogledajte kako je Lepa Brena partijala s tamburašima u Zagrebu, ponesena emocijama sasvim se opustila

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth - 2 Chris Hemsworth - 1 Chris Hemsworth - 3 Chris Hemsworth +15 Chris Hemsworth Celebrity Miljenik žena ponosno izložio mišiće pogledima: Prošetao se bez majice pa pokazao jake bicepse i isklesan torzo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene