Oprostio se na instagramu

Faruk iz serije "Lud, zbunjen, normalan" tuguje zbog gubitka voljene osobe o kojoj je brinuo zadnjih godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Senad Bašić pratitelje na Instagramu obavijestio je o smrti voljenog oca Rušida Bašića, koji je preminuo u 87. godini.

Glumac Senad Bašić, koji je najpoznatiji po ulozi Faruka Fazlinovića u popularnoj humorističnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan", tuguje zbog smrti oca Rušida Bašića, koji je preminuo u 87. godini.

Tužnu vijest glumac je objavio na svojem Instagramu, gdje je podijelio fotografiju osmrtnice, a u komentarima su mu mnogi izrazili svoje saučešće i uputili riječi podrške.

Senad je 2020. godine progovorio o teškom zdravstvenom stanju svojeg oca te je otkrio da se povukao iz javnosti kako bi se posvetio brizi o njemu.

"Ja sam, zapravo, u Hrasnici, gdje mi živi otac. On ima leukemiju, a ima 86 godina, pa sam s njim. Petnaestak dana je bio u bolnici, ispumpali su mu vodu. Posvetio sam se njemu, što kažu doktori, može u sekundi tamo-vamo. Tu sam s njim", kazao je tada za Avaz.ba.

Otkako je napustio seriju "Lud, zbunjen, normalan", Bašić radi kao profesor na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Celebrity Dok njegova bivša šokira pomalo bizarnim istupima sa zaručnikom, on se s novom djevojkom skroz smirio i u sedmom nebu je!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +2 Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Procurili novi detalji o braku Vrsaljka i lijepe Matee, veže ih još samo jedna stvar, a više ni ne žive zajedno?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene