zaista neobično

Nicole Scherzinger podijelila s fanovima neobičan trenutak koji je doživjela u crkvi, svi se čude i komentiraju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger i Prince bili su dobri prijatelji, a na njegov rođendan pjevačica je snimila neobično ljubičasto svjetlo na oltaru.

Pjevačica Nicole Scherzinger u nedjelju je s fanovima podijelila duhovni moment koji je doživjela dok je bila u crkvi, a pažnju je skrenula na nešto zaista neobično.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

"Bila sam u crkvi danas. Pognula sam glavu dok sam molila, a kada sam pogledala prema oltaru iznenadila sam se. Prince, još uvijek svojim svjetlom obasjavaš sve. Sretan ti rođendan, jako mi nedostaješ. Počivaj u svojoj moći", napisala je pjevačica uz fotografiju koju je objavila. Legendarni Prince 7. lipnja bi proslavio 62. rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In church today, I bowed my head to say my prayers. When I looked up I saw a light I had never seen before at an alter. Prince you still continue to shine your Light everywhere. 💜 I am reminded by your wise words “Everyday I feel is a blessing from God. And I consider it a new beginning.” Happy birthday my brother. I miss you very much. Rest in power. 🙏🏽✊🏽

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Pjevačica i Prince bili su dobri prijatelji, a ljubičasta je oduvijek bila njegova najdraža boja. Legendarni glazbenik preminuo je u travnju 2016. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene