Zagrljaj poslije dvije godine

Kuhar koji je izgradio milijunsko carstvo naizgled običnim susretom s majkom razbjesnio mnoge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salt Bae proslavio se lancem restorana te na računu danas ima milijune, a njegova snimka susreta s majkom nije se svima svidjela.

Milijunaš Nusret Gökçe, poznatiji pod imenom Salt Bae, razbjesnio je milijune svojih pratitelja na Instagramu videom u kojem je priznao da se nakon dvije godine vidio sa svojom majkom. 38-godišnjeg turskog mogula, koji je inače vlasnik lanca restorana, pratitelji su stali ispitivati zbog čega njegova majka živi toliko skromno kada on na računu broji milijune dolara.

Pogledaj i ovo Salt Bae Prati ga 50,5 milijuna ljudi Slavni kuhar koji je izgradio milijunsko carstvo pokazao skromnu kuću u kojoj je odrastao, pa dobio reakcije kojima se baš i nije nadao!

"Vidimo sam majku nakon dvije godine", stoji u opisu videa u kojem se Salt Bae grli sa svojom mamom. Dobio je više od šest milijuna lajkova, no nisu svi bili oduševljeni emotivnim videom. "Normalno bi bilo da joj kupiš dvorce, a ona i dalje živi tako skromno", "Zašto? Pa majku bi valjda trebao posjetiti svakoga dana", "Zašto ona živi u takvim uvjetima dok ima sina koji je milijunaš? Nevjerojatno", "Proputovao je svijet i sada se hvali da je nakon svega uspio vidjeti i majku", "Previše si zaposlen i za vlastitu majku?", samo su neki od komentara koje je dobio ispod videa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Salt Bae vlasnik je 15 luksuznih restorana diljem svijeta, a restorane ima, između ostalog, u Dubaiju, Londonu i Miamiju. Među obožavateljima njegova brenda su velika holivudska imena, a kod njega vole jesti David Beckham, Leonardo DiCaprio, Connor McGregor i P Diddy.

Njegovi restorani poznati su po luksuzu, ali i paprenim cijenama. U njegovu londonskom restoranu odrezak košta više od 1400 funti, a Salt Bae se proslavio prije nekoliko godina nakon što je njegov video pripreme odreska na neobičan način postao viralan. Danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na 44 milijuna dolara.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matija Vuica Celebrity Emotivni oproštaj Matije Vuice od Kasandre: ''Među rijetkima sam je posjetila u domu gdje je zaključala svoju privatnost''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene